Kurs og rådgivning for deg som ønsker å etablere ny bedrift

Har du spørsmål om å etablere bedrift i Asker, kontakt Etablerertjenesten for Asker og Bærum på telefon 02314 eller marked@askern.no.

Kurs og oppstartshjelp til nyetablerere

Se kursoversikt fra Etablerertjenesten i Asker og Bærum

 • Grunnkurs i etablering av egen virksomhet
  Dette er et kurs for deg som planlegger å starte egen bedrift. Kurset fokuserer på personlig avklaring, selskapsformer og rettigheter og plikter. Næringsetaten i Oslo kommune har tilsvarende kurs på forskjellige språk.
 • Temakurs i etablering
  Dette er kurs for deg som planlegger å starte egen bedrift og for deg som har holdt på en stund. Det gjennomføres tre kurs per semester. Temaene varierer fra semester til semester, mellom forretningsplan, regnskap, salg, markedsføring, nettverksbygging, patent/varemerke/design, m.m. 
 • Kunstneren som egen bedrift
  Dette er et tilbud til musikere, sangere, dansere, billedkunstnere, keramikere og andre som ønsker å leve av kunsten sin.
 • Næringsfaglig vurdering gjennomføres hos Asker Næringsråd - Drammensveien 915 i Asker - og i Kommunegården i Sandvika, og er et tilbud om samtale mellom nyetablerer og veletablert fagperson.  For avtale om individuell veiledning og næringsfaglig vurdering, 
 • Grunderforum er et møtested for etablerere som ønsker å utveksle erfaring og få faglig påfyll. Grunderforum gjennomføres i form av to frokostmøter per semester,på Scandic hotell i Asker.
 • Inkubator-/kontorplass er et tilbud til etablerere i oppstartsfasen. For spørsmål om inkubator-/kontorplass.
 • Mentorprogram er et tilbud til næringsdrivende som er over den første "kneika", og som ønsker å utvikle seg og sin bedrift. Programmet gjennomføres i form av 10 individuelle samtaler mellom den næringsdrivende og mentoren.

Oversikt over kurs og påmelding i hele Akershus (Etablerer- Akershus).

Etablerertjenesten i Asker og Bærum er et samarbeid mellom kommunene Asker og Bærum, Akershus fylkeskommune og Innovasjon Norge.


Sist oppdatert: 11.06.2014