• Se filmen om Asker - fra 1950-årene til 2014.

På 1950-tallet filmet Aksel Smith Sinding land og strand i Asker, og fikk blant annet festet veier, sentrum, prinsessebryllup, 17. maifeiring og båtliv til filmrullen. Lars Bull har gått i hans fotspor.

• Stengt vei på Nesøya grunnet rassikring

Det har gått et steinras langs Vendla - veien stenges for gående og kjørende i fem ukers tid grunnet arbeid med rassikring.

• Kommunestyret ber ordføreren jobbe for fortsatt politistasjon i Asker

Arbeidet med en nasjonal politireform skaper usikkerhet om politiets tilstedeværelse i Asker sentrum. I sitt møte 14. oktober 2014 diskuterte Asker kommunestyre fremtiden til den lokale politistasjonen, og ga sin enstemmige støtte til at ordføreren arbeider...

• Enighet med Drengsrud gård

- Vi har nå kommet til enighet med Drengsrud gård om kjøp av jord. Det betyr at planleggingen av Føyka-utviklingen og Drengsrud idrettspark nå kan fortsette, noe jeg er glad for, sier ordfører Lene Conradi.

• Statsbudsjett i tråd med forventningene

Statsbudsjettet for 2015 ble lagt fram av Regjeringen onsdag 8. oktober. Budsjettet er i tråd med forutsetningene som ble lagt til grunn for kommunens handlingsprogram for 2015-18 og gir ingen store konsekvenser for Asker.

• Ny informasjonsavis fra Asker kommune

ASKER-posten distribueres til alle husstander og bedrifter i Asker - første utgave onsdag 8. oktober.

• Utsatt behandling av Kommuneplanen

• Forslag til nytt handlingsprogram: styrket eldreomsorg

- Vi vil jobbe målrettet med økt kvalitet og dekningsgrad innen eldreomsorg, rusforebygging, psykiatri og boliger til vanskeligstilte i årene som kommer, sier rådmann Lars Bjerke.

• "VANNdring" på Sem

Ta med deg familien eller en god venn og legg søndagsturen til Sem 12. oktober. Her blir det aktiviteter og kulturopplevelser, som skal gi etterklang for årets TV-aksjon "Vann forandrer alt".

• Ordføreren inviterer til eldrefest 8. og 9. oktober

Ordføreren inviterer alle Askers innbyggere over 80 år til høstfest for 48. gang. Velkommen til en kveld med hyggelig samvær og god mat.