• Operasjon Dagsverk 2014

Operasjon Dagsverk er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av og med og for ungdom.

• Dypt rystet ordfører

I forbindelse med tirsdagens tragiske hendelse ved en institusjon i Asker ønsker ordfører Lene Conradi å gi følgende kommentar:

• Se filmen om Asker - fra 1950-årene til 2014.

På 1950-tallet filmet Aksel Smith Sinding land og strand i Asker, og fikk blant annet festet veier, sentrum, prinsessebryllup, 17. maifeiring og båtliv til filmrullen. Lars Bull har gått i hans fotspor.

• Stengt vei på Nesøya grunnet rassikring

Det har gått et steinras langs Vendla - veien stenges for gående og kjørende i fem ukers tid grunnet arbeid med rassikring.

• Kommunestyret ber ordføreren jobbe for fortsatt politistasjon i Asker

Arbeidet med en nasjonal politireform skaper usikkerhet om politiets tilstedeværelse i Asker sentrum. I sitt møte 14. oktober 2014 diskuterte Asker kommunestyre fremtiden til den lokale politistasjonen, og ga sin enstemmige støtte til at ordføreren arbeider...

• Enighet med Drengsrud gård

- Vi har nå kommet til enighet med Drengsrud gård om kjøp av jord. Det betyr at planleggingen av Føyka-utviklingen og Drengsrud idrettspark nå kan fortsette, noe jeg er glad for, sier ordfører Lene Conradi.

• Statsbudsjett i tråd med forventningene

Statsbudsjettet for 2015 ble lagt fram av Regjeringen onsdag 8. oktober. Budsjettet er i tråd med forutsetningene som ble lagt til grunn for kommunens handlingsprogram for 2015-18 og gir ingen store konsekvenser for Asker.

• Ny informasjonsavis fra Asker kommune

ASKER-posten distribueres til alle husstander og bedrifter i Asker - første utgave onsdag 8. oktober.

• Forslag til nytt handlingsprogram: styrket eldreomsorg

- Vi vil jobbe målrettet med økt kvalitet og dekningsgrad innen eldreomsorg, rusforebygging, psykiatri og boliger til vanskeligstilte i årene som kommer, sier rådmann Lars Bjerke.

• "VANNdring" på Sem

Ta med deg familien eller en god venn og legg søndagsturen til Sem 12. oktober. Her blir det aktiviteter og kulturopplevelser, som skal gi etterklang for årets TV-aksjon "Vann forandrer alt".