• "Verdens beste skolestart"

"Verdens beste skolestart" er et unikt samarbeid mellom Asker kulturskole og Hovedgården ungdomsskole om en annerledes, kreativ og kunsterisk start for alle elever.

• Kunne du tenke deg å bli "bolighjelper"?

Mange trenger av ulike grunner hjelp til å finne et godt sted å bo. Bolighjelpen kan koble de boligsøkende med frivillige som kan bidra underveis - enten det gjelder kjøp eller leie av bolig.

• Datovanning i Asker kommune

For å kunne skaffe alle brukere tilstrekkelig vannforsyning og vanntrykk til enhver tid er det innført datovanning i Asker kommune. Vanningsrestriksjonene gjelder hele året.

• Landbrukskontoret flytter til Asker

Fra 1. august er Asker kommunes landbrukskontor flyttet tilbake fra det felles landbrukskontoret Asker og Bærum kommuner har hatt i 30 år.

• Husk bålforbudet!

Det fantastiske sommerværet har gjort det tørt i skog og mark. Dette gir økt fare for skogbrann. Vi minner om at det ikke er lov å gjøre opp ild i skog og mark fra 15. april til 15. september. Vær også varsom ved grilling.

• Politiet informerer om trusselsituasjonen

Politiet informerer om hvordan befolkningen skal forholde seg til terrortrusselen mot Norge på www.politi.no og www.kriseinfo.no . Følg med på disse sidene for oppdatert informasjon.

• Sjekk vannkvalitet og badetemperaturer

I hele sommer kan du holde deg løpende oppdatert på vannkvaliteten på badeplassene våre, samt temperaturen i sjøen på Hvalstrand og Sjøstrand.

• Skateparken på Føyka offisielt åpnet

Lørdag 5. juli ble den nye skateparken på Føyka offisielt åpnet til glede for bygdas skatere.

• Forsinket-kommunedelplan-for-E18

Vegvesenets oversendelse av kommunedelplan for E18 gjennom Asker er forsinket. Dette skyldes behov for mer tid til avklaring av alternativer hos Vegvesenet og deres konsulent, samt at Asker kommune, i samråd med Vegvesenet, har anbefalt at kommunedelplanen...

• Solvang skole vant årets Askerfinale i Ungt Entrepenørskap

Fredag 13. juni ble årets vinner for 8. trinn i Ungt Entreprenørskap kåret. Fem jenter fra Solvang ungdomsskole vant finalen, med app-idéen "Bli med".