• Arrangementer i jula

I løpet av jule- og nyttårshelgen finner det sted flere arrangementer i regi av frivillige organisasjoner og andre. Vi legger her ut en oversikt over det vi kjenner til. Ta gjerne kontakt hvis du har/kjenner til arrangementer som ikke er nevnt her.

• Asker kommune blant de beste i fornybar-klassen

Torsdag 11. desember mottok Asker kommune Naturvernforbundets Oljefri-diplom for sin innsats i å kutte klimagassutslippene, redusere lokal luftforurensning, samt hindre unødvendige oljelekkasjer i lokalmiljøet. Ordfører Lene Conradi mottok diplomet på vegne...

• Budsjett og handlingsprogram gir nye muligheter

- Det handler om mennesker, om rammene for menneskers liv, om å legge til rette for nye muligheter for innbyggerne, sa ordfører Lene Conradi da Asker kommunestyre kvelden den 9. desember vedtok Asker kommunes Handlingsprogram og budsjett for 2015.

• Gode resultater for Askers 5. trinns-elever

Elevene på 5. trinn i Askerskolen scorer godt over lands-gjennomsnittet i lesing, regning og engelsk, viser resultater fra Nasjonale Prøver 2014 som kom tirsdag 9. desember.

• Vellykket frivillighetskonferanse

• Seks kommuner med felles utredning om kommunereformen

Hvilke tjenester blir bedre, og blir noe dårligere hvis flere kommuner slår seg sammen? Og hva er handlingsrommet for mulige nye oppgaver for kommunene i regionen? Kan samfunnsutviklingen styres bedre om kommunegrensene endres?

• Frivillighetsprisen 2014 tildelt Ove Hansen

• Halv pris på årskort i Vardåsen

Asker kommune tilbyr også i 2014 årets julegave. Tilbud om å kjøpe årskort for halv pris før jul var en suksess i fjor, og videreføres for sesongen 2014-15. Salget åpner på Servicetorget mandag 8. desember.

• Biskopen besøkte Rådhuset

Biskop Ole Chr. Kvarme er denne uken på bispevisitas i Vardåsen menighet, og besøkte i den anledning Asker rådhus..

• Gode resultater på nasjonale prøver 8. og 9. trinn i askerskolen

Ungdomsskolene i Asker ligger godt over landsgjennomsnittet i alle fag på årets nasjonale prøver. De er også av de som har best resultater i Akershus fylke.