• Datovanning i Asker kommune

For å kunne skaffe alle brukere tilstrekkelig vannforsyning og vanntrykk til enhver tid er det innført datovanning i Asker kommune. Vanningsrestriksjonene gjelder hele året.

• Speiderne er her!

Speiderne er på på plass på KFUK-KFUM-spedernes landsleir Tett på - Asker 2014 på Vettrejordene. Mer enn 5400 speidere vil sette preg på Asker 2-9. august, og vi ønsker dem hjertelig velkommen!

• Landbrukskontoret flytter til Asker

Fra 1. august er Asker kommunes landbrukskontor flyttet tilbake fra det felles landbrukskontoret Asker og Bærum kommuner har hatt i 30 år.

• Husk bålforbudet!

Det fantastiske sommerværet har gjort det tørt i skog og mark. Dette gir økt fare for skogbrann. Vi minner om at det ikke er lov å gjøre opp ild i skog og mark fra 15. april til 15. september. Vær også varsom ved grilling.

• Politiet informerer om trusselsituasjonen

Politiet informerer om hvordan befolkningen skal forholde seg til terrortrusselen mot Norge på www.politi.no og www.kriseinfo.no . Følg med på disse sidene for oppdatert informasjon.

• Kontaktinformasjon i sommer

Kommunens sentralbord og Servicetorget er bemannet i kontortiden i hele sommer, og kan nås på telefon 66 90 90 00 og 66 90 90 90. Sentralbordet er åpent i kontortiden fra klokken 07.45 til 15.20. Servicetorget har åpent fra klokken 08.00 til 15.30.

• Sjekk vannkvalitet og badetemperaturer

I hele sommer kan du holde deg løpende oppdatert på vannkvaliteten på badeplassene våre, samt temperaturen i sjøen på Hvalstrand og Sjøstrand.

• Skateparken på Føyka offisielt åpnet

Lørdag 5. juli ble den nye skateparken på Føyka offisielt åpnet til glede for bygdas skatere.

• Forsinket-kommunedelplan-for-E18

Vegvesenets oversendelse av kommunedelplan for E18 gjennom Asker er forsinket. Dette skyldes behov for mer tid til avklaring av alternativer hos Vegvesenet og deres konsulent, samt at Asker kommune, i samråd med Vegvesenet, har anbefalt at kommunedelplanen...

• Ordføreren ønsker god sommer

- Skoleåret er omme og sommerferien ligger foran oss. Jeg ønsker alle askerbøringer en riktig god sommer, sier ordfører Lene Conradi.