• Høstens innsamling av Rød boks

Høstens innsamling av rød boks med farlig avfall og små elektroniske produkter, gjennomføres i perioden 1. september til 19. september 2014.

• Redusert bemanning på Servicetorget og sentralbordet

På grunn av oppgradering av telefonsystemet til kommunen og kursing i dette, vil det i uke 36 (1.-5. september) være noe lavere bemanning på Servicetorget og sentralbordet.

• Den kulturelle spaserstokken

Den kulturelle spaserstokken i Asker har rundt 60-70 arrangementer årlig på ulike arenaer. I tillegg har seniorsentrene mange flotte tilbud.

• "Verdens beste skolestart"

"Verdens beste skolestart" er et unikt samarbeid mellom Asker kulturskole og Hovedgården ungdomsskole om en annerledes, kreativ og kunsterisk start for alle elever.

• Kunne du tenke deg å bli "bolighjelper"?

Mange trenger av ulike grunner hjelp til å finne et godt sted å bo. Bolighjelpen kan koble de boligsøkende med frivillige som kan bidra underveis - enten det gjelder kjøp eller leie av bolig.

• Landbrukskontoret flytter til Asker

Fra 1. august er Asker kommunes landbrukskontor flyttet tilbake fra det felles landbrukskontoret Asker og Bærum kommuner har hatt i 30 år.

• Husk bålforbudet!

Det fantastiske sommerværet har gjort det tørt i skog og mark. Dette gir økt fare for skogbrann. Vi minner om at det ikke er lov å gjøre opp ild i skog og mark fra 15. april til 15. september. Vær også varsom ved grilling.

• Solvang skole vant årets Askerfinale i Ungt Entrepenørskap

Fredag 13. juni ble årets vinner for 8. trinn i Ungt Entreprenørskap kåret. Fem jenter fra Solvang ungdomsskole vant finalen, med app-idéen "Bli med".

• Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) utlyser i overkant av 30 millioner kroner i restmidler til "Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom".

• Nye parkeringsmuligheter ved Heggedal stasjon

Fra april 2014 har de som pendlerparkerer ved Heggedal stasjon mulighet til å parkere på Sentrumstomta. I forbindelse med byggearbeid blir det redusert mulighet for parkering på Østsiden av jernbanen (Fabrikktomta), men totalt sett blir parkeringssituasjone...