Asker kommune har vedtatt en avtale om å flytte deler av idrettsanlegget på Føyka til Drengsrudjordene. Medlemmene i Asker Skiklubb skal nå stemme ja eller nei til denne avtalen. Hva skjer dersom klubben stemmer ja? Og hvordan blir framtiden på Føyka dersom medlemmene heller velger å bli værende?

Asker kommune arrangerer et åpent informasjonsmøte:

• mandag 16. september
  • klokken 19.00 til ca. 20.30
  • i Multisalen i Asker kulturhus

Dette møtet er åpent for alle som er interesserte i Asker-idrettens framtid. Kommunen informerer om innholdet i avtaleforslaget. Hvilke idrettsanlegg får barn og unge tilgang til dersom avtalen blir vedtatt – og dersom den blir nedstemt? Hva er økonomien i avtalen? Hvorfor må Føyka selges for at Drengsrud idrettspark skal kunne bygges?

Avtalen er omfattende, og det er mange innbyggere som har spørsmål og meninger. I møtet blir det anledning til å komme med både spørsmål og kommentarer.

Velkommen!

Her kan du lese mer om forslaget til avtale om å flytte deler av idrettsnalegget på Føyka og etablere Drengsrud idrettspark

Slik kan det bli på Føyka
Adept / Dark arkitekter AS