Hver høst gjennomfører vi spørreundersøkelser mot brukerne våre, for å finne ut hvordan dere synes at tjenestene våre fungerer. Flere av undersøkelsene er i gang, mens andre begynner i november. Til sammen sendes undersøkelser ut til ca. 10 000 brukere, som kan svare elektronisk eller på papir.

Hvis du har fått tilbud om å svare på en eller flere av undersøkelsene, vil vi be deg om å svare - slik hjelper du oss til å bli bedre!

Tjenester vi ønsker tilbakemelding på

• Servicetorget
  • Barnehager (kommunale og noen private)
  • Grunnskole (2, 4, 6, 8, 9 trinn)
  • Voksenopplæringen
  • Barne- og familieenheten
  • Barnevernet
  • Avlastningstjenesten
  • HEVD (Hva er viktig for deg) Bolig og arbeid/ aktivitetssenter
  • Psykisk helse og rus
  • Brukertorget
  • Brukerstyrt praktisk assistanse
  • Integrering og migrasjonshelse (Flyktningtjenesten)
  • Ergo- og fysioterapitjenesten
  • Vaksinasjonstjenesten
  • Hjemmesykepleien
  • Omsorgsboliger
  • Sykehjem
  • Dagsenter
  • Kulturskolen
  • Kulturarena Asker
  • Asker bibliotek
  • Frivillige lag og organisasjoner
  • Praktisk bistand
  • Plan- og bygningsavdelingen

I de fleste undersøkelsene blir alle brukerne tilbudt å svare. Dette gjelder særlig innen Helse og omsorg. I allmenne tjenester, som Bibliotek og Servicetorg, er det mulig å svare på papir for besøkende eller via facebook.

I tjenester med svært mange brukere, som Brukertorget, blir et utvalg av brukerne tilbudt å delta.

Barneverntjenesten svares for i barnehage- og grunnskoleundersøkelsen (2, 4, 6, 8, 9 trinn), og følgelig blir ikke alle brukere tilbudt å svare.

Bakgrunn for neste års planlegging

Resultatene for undersøkelsene inngår i kommunens planlegging for 2018. Flere av resultatene inngår fast i kommunens rapporteringssystem (Balansert målstyring - BMS). En samlet rapport legges fram for de politiske komitéene og for kommunestyret i løpet av 1. kvartal 2018.

Sykepleiere

Helse- og omsorg er et av områdene vi gjerne vil ha tilbakemelding på.