Eli Frøystadvåg Aubert konstituert som direktør for samfunnsutvikling

Direktør for samfunnsutvikling, Per Morstad, har fått ny stilling som kommunedirektør i Kongsberg kommune. Han slutter dermed i sin stilling som direktør for samfunnsutvikling.

Portrett av Eli Aubert
Foto: Tidligere Røyken kommune

- Vi gratulerer Morstad med nye og spennende jobb i Kongsberg, og ønsker han lykke til. Jeg ønsker også å takke Per for innsatsen og et godt samarbeid både i oppbyggingen av, og de første to årene i, den nye kommunen, sier Lars Bjerke, kommunedirektør i Asker.

Eli Frøystadvåg Aubert er i dag virksomhetsleder for Strategi, næring og analyse i tjenesteområdet Samfunnsutvikling. Hun er konstituert fra 1. januar 2022 etter en forutgående intern prosess. Aubert var tidligere kommunalsjef i Røyken kommune.

- Jeg er glad for at Aubert er motivert for, og ønsker å påta seg, et slikt oppdrag. Hun er utdannet jurist, har solid ledererfaring og gode resultater å vise til i ulike stillinger både i Oslo kommune, Røyken og de siste årene i Asker, sier Bjerke.