Oppdag Asker i sommer

Asker bugner av spennende opplevelser hele året. Benytt sommeren til å utforske kommunen vår, og skape minner sammen med de du er glad i!

Sommer i Vollen i Asker
Foto: Vibeke Glosli

- Det er så mye å oppleve og finne på i Asker! Vi ønsker store og små velkommen til Askers mange perler i sommer, sier ordfører Lene Conradi.

Ordføreren oppfordrer tilreisende til å se på reisetipsene for Asker i lenkene under. Tipsene er bare et utvalg av hva som finnes av opplevelser, men det er en fin start til å orientere seg om mulighetene i de ulike tettstedene.

Sommer i Asker - sommermagasinet vårt

Få tips og oversikt over opplevelser og aktiviteter på Filtvet og Tofte, Sætre, Spikkestad og Røyken, Slemmestad, Dikemark og Heggedal, Asker sentrum, Vollen, Holmsbu og Klokkarstua og Holmen.

Sommeropplevelser i Asker - i samarbeid med VisitGreaterOslo

Oppdag Asker, bli kjent med kulturminner og nærturer, og skap nye minner i kommunen vår. Bli kjent med fortryllende Holmsbu og sol, is og båtliv i Vollen. Les mer på VisitGreaterOslo sine sider for "Opplevelser i Asker".

Smaken av Asker - din guide til gårdsutsalg og serveringssteder

I det interaktive kartet på smakenavaskerogbaerum.no finner du lett frem til gårdsutsalg, servering og lokalmat! Vi har samlet de viktigste adressene til produsenter, gårdsbutikker og serveringssteder.

Aktivitetsoversikt - Hva skjer i Asker

I kalenderen "Hva skjer i Asker" får du oversikt over aktiviteter i Asker.

Innbyggertorg blir lokale turistkontor i sommer

God sommer!