Adventskalender

Her er en adventskalender som handler om å dele opplevelser. Den gir koselig tid med familien, er bra for miljøet og lommeboken.

Den mobile minigjenvinningsstasjonen tar en pause

Tilbudet med den mobile minigjenvinningsstasjonen må dessverre ta en pause på grunn av bemanningsproblemer. Det har blitt jobbet mye for å finne løsninger og arbeidet vil fortsette for at tilbudet kan relanseres i hele den nye kommunen.

Sortering av plastemballasje

I en artikkel i Dagens Næringsliv 7. september kommer det frem at det internasjonale systemet for gjenvinning av plast, som Norge og Asker er en del av, har store svakheter. Det betyr ikke at plastemballasjen vår ikke blir gjenvunnet og heller ikke at vi må slutte å kildesortere.

Renovasjon i nye Asker kommune

Fra 1. mars 2020 har Asker kommune ansvaret for renovasjonen i hele den nye kommunen. Det vil ikke bli noen vesentlige endringer i tjenestetilbudet med det første. Det betyr at ordningen vil fortsette slik du er vant til – enten du bor på Tofte, i Slemmestad eller på Vakås. Dette gjelder også deg som har hytte i den nye kommunen.

Min Renovasjon krever nytt adressesøk

Appen Min Renovasjon sender nå ut et ekstra varsel sammen med tømmevarselet. Dette er en påminnelse til alle om at etter 1. januar må du søke opp adressen din på nytt i den nye kommunen.