Kast mindre mat

I Asker kommune i 2016 kastet vi nesten 2 400 tonn med mat som kunne vært spist, og det er alt for mye. Nå kan du gjøre ditt for å redusere matsvinnet ved å bli en MatVinn-familie.

Unngå lukt fra matavfallet ditt i sommer

Sommer og varme kan bety at det begynner å lukte av matavfallet, men det finnes en rekke tips som kan hjelpe. Visste du at du kan bestille ukentlig henting av mat- og restavfall for inntil tre måneder av gangen, eller at vi tilbyr vask av beholdere?

Hovedplan gjenvinning – en god nyhet for Askers innbyggere!

12. april skal kommunestyret i Asker behandle hovedplan gjenvinning for perioden 2016-2023. I de nærmeste årene vil innbyggerne få en forbedret renovasjonsordning uten vesentlige gebyrøkning for den enkelte. Asker skal fortsatt ligge langt fremme når det gjelder miljø og kundetilfredshet.

Har du miljøfarlig avfall?

Har du et spann med gammel maling, en telefon som ikke er smart lenger eller annet miljøfarlig avfall du vil bli kvitt? Da ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg ved at Miljøbilen stopper på flere sentrale punkter i kommunen.