Appen Min Renovasjon sender nå ut et ekstra varsel sammen med tømmevarselet. Dette er en påminnelse til alle om at etter 1. januar må du søke opp adressen din på nytt i den nye kommunen.

Hvis du benytter deg av tømmevarsling i appen Min Renovasjon vil du få et varsel i tillegg til det vanlige tømmevarselet om at du må søke opp adressen din på nytt etter nyttår. Dette er på grunn av kommunesammenslåingen og at kommunene Asker, Røyken og Hurum ikke vil eksistere etter 1.1.2020. Derfor vil alle bli nødt til å søke opp adressen sin på nytt i den nye kommunen på nyåret i 2020.

Vi håper dette går greit for alle, men om du trenger hjelp eller har spørsmål ta kontakt med Servicetorget på 66 90 90 90 eller servicetorget@asker.kommune.no.