Lørdag 7. april klokken 11 – 15 er det igjen klart for Ombruksfestivalen med byttemarked. Det blir konserter, konkurranser, aktiviteter og mye mer, det hele blir ledet av Thomas Felberg. Rett og slett en fantastisk dag for hele familien. Så kom og bytt noe gammelt til noe «nytt» og nyt en dag i ombrukets tegn.

Ombruksfestivalen har blitt en godt etablert samlingsplass for gode krefter i kommunen og et fantastisk sted å bytte ting du ikke bruker til noe nytt. Denne gangen blir det også større enn noen gang, med mer av alt!

Byttemarked

Finn frem ting du ikke lenger har bruk for, og bytt dem inn til noe «nytt» på vårt store byttemarked. Vi tar imot ting til innbytte fra klokken 10 og byttemarkedet holder åpnet 12-15.

Vi tar i mot alt av klær, leker og sportsutstyr så lenge det er rent, pent og fungerer. Du kan komme med så mye du vil, men det blir maksimalt 7 byttelapper per person. Alt overskudd av klær og gjenstander blir levert til Fretex.

Mye grønn moro

Det finnes allerede i dag mange flotte miljøsmarte tiltak i kommunen innen ombruk, re-design, utlån, reparasjon, sykkelvedlikehold, matsvinn og byttekultur, og vi har samlet flere av dem. Det blir bruktmarked, informasjonsboder, Reparasjonskafe, sykkelkjøkken og mye mer.

Vi oppfordrer selvfølgelig alle om å kjøre miljøvennlig. Bruk gjerne sykkelen så kan du i tillegg gjøre en vårsjekk før turen hjem.
Følg med på arrangementet her

Ombruksfestivalen