Vi vil høre dine tanker om klesforbruk og matsvinn!

Uansett om du tenker mye eller lite på matsvinn og klesforbruk, inviterer vi deg til å være med på workshop og dele dine innspill og ideer.

To kontorarbeidere prater sammen.

Vi i Asker kommune ønsker å høre dine innspill og ideer. Vi arrangerer to separate workshops om matsvinn og tekstiler, du kan velge om du vil delta på kun én eller begge.

Workshopen avholdes i forbindelse med EU-prosjektet CARE og i samarbeid med OsloMet. 

Vi håper at du blir inspirert og får mer kunnskap om hvordan ditt forbruk kan bli mer klima- og naturvennlig.

Workshop om matsvinn

Hva hadde du trengt for å bli enda flinkere til å ikke kaste mat? I denne workshopen ønsker vi å lære mer om deg, din husholdning, hvilke utfordringer dere møter i hverdagen og deres tanker om hvordan det kan løses.

Dato: Tirsdag 28. mai 2024

Tid: 17.00-19.00

Sted: Borgen innbyggertorg

Annet: Vi tilbyr en matbit før oppstart, så du kan gjerne komme sulten!

Workshop om klær og forbruk

Hva hadde du trengt for å bli enda flinkere til å bruke klærne dine lenger? I denne workshopen ønsker vi å lære mer om deg, din husholdning, hvilke utfordringer dere møter i hverdagen og deres tanker om hva som kunne hjulpet dere med å skape gode vaner som tar vare på klima og natur.

Dato: Lørdag 1. juni 2024.

Tid: 12.00 eller 14.00. Workshopen varer omtrent 30 minutter.

Sted: Heggedal innbyggertorg

Annet: Workshopen arrangeres i forbindelse med Kulturfestivalen. Det skjer mye hyggelig på torget i Heggedal denne dagen.

Hvorfor bør du delta?

Vi arrangerer disse workshopene fordi vi ønsker å forstå hvilke utfordringer som finnes knyttet til klesforbruk og matsvinn i ulike husholdninger. Informasjonen fra workshopene vil bli brukt til å utvikle rådgivningstjenester og andre tiltak som fokuserer på endrede forbruksmønstre for klær og metoder for å redusere matsvinn.

Utvikling av tjenester og tiltak vil være en del av den neste fasen av prosjektet. Denne delen er en pilotstudie på 18 måneder med oppstart i juni 2025 der utvalgte husholdninger vil få muligheten til å delta på aktiviteter og få personlig rådgivning til å redusere matsvinn og forbruk av klær. 

Du kan lese mer om matsvinn, ombruk og CARE-prosjektet på disse sidene:

Kontakt

Har du spørsmål om workshopene eller prosjektet, ta gjerne ta kontakt på epost til .


CARE_logo_white_background.pngEN_fundedbyEU_VERTICAL_RGB_POS.png