Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

Tømmedager og åpningstider i mai/juni 2020

I forbindelse med de offentlige fridagene kan det hende at avfallet ditt blir hentet på en annen dag enn normalt samt at gjenvinningsstasjonene kan være stengt.

Endret tømmedag

I forbindelse med innkjøring ved de offenlige fridagene i mai og juni kan det hende at avfallet ditt blir hentet på en annen dag enn det som står oppgitt i tømmekalenderen. I flere områder i kommunen blir avfallet hentet over to dager. Sett fram avfallet ditt i forkant av den tidligste aktuelle dagen. Blir ikke avfallet hentet denne dagen, kommer renovatøren mest sannynlig dagen etter.

Ordinær tømmedag Ny tømmedag ifm. offentlig fridag
Onsdag 20. mai Tirsdag 19. mai eller onsdag 20. mai
Torsdag 21. mai Onsdag 20. mai eller fredag 22. mai
Mandag 1. juni Tirsdag 2. juni
Tirsdag 2. juni Tirsdag 2. juni eller onsdag 3. juni

Se appen Min Renovasjon eller vår digitale tømmekalender for å finne din ordinære tømmedag. Det er kun den første tømmedagen som kommer frem i appen og tømmekalenderen din.

Skulle du oppleve at avfallet ikke blir hentet, kan du melde fra til oss ved å sende en melding via appen.

Åpningstid på gjenvinningsstasjonene

Nå er det ordinære åpningstider igjen både på Follestad og Yggeset gjenvinningsstasjoner.

Merk at begge stasjonene holdes stengt torsdag 21. mai (Kristi himmelfartsdag) og mandag 1. juni (2. pinsedag).

Follestad gjenvinningsstasjon holder også stengt lørdag 30. mai (pinseaften).