Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

Unngå besøk på lørdager

Har du planer om en tur til gjenvinningsstasjonen? Da har vi nyttig informasjon til deg og noen råd.

Åpent som normalt, men puljevis innslipp

Gjenvinningsstasjonene er åpne som normalt, men vi opplever stor pågang på lørdager og lange køer. Kom gjerne en annen dag om du har mulighet, for eksempel en av dagene det er langåpent. På Yggeset gjenvinningsstasjon er det langåpent på tirsdager og torsdager, og på Follestad gjenvinningsstasjon på mandager, tirsdager og torsdager. 

Av smittevernhensyn vil det i periode med stor pågang være puljevis innslipp av besøkende for å sikre god avstand. Det kan derfor være noe ventetid.

Porten inn til Follestad gjenvinningsstasjon kan enkelte ganger stenges noe tidligere enn oppgitt stengetid for at anlegget skal kunne være tømt ved arbeidsdagens slutt. På Yggeset gjenvinningsstasjon stenges porten presis, uavhengig av kø. Du bør derfor komme i god tid før stengetid, for å være sikker på at du får levert avfallet.

Tilbyr veiledning

Våre ansatte tilbyr veiledning, men kan dessverre ikke hjelpe deg med å bære avfall og større gjenstander med mindre dette kan gjøres uten å bryte avstandskravet.

Levering til ombruk

Som følge av situasjonen er dessverre ombruksbua på Follestad gjenvinningsstasjon stengt inntil videre. På Yggeset gjenvinningsstasjon er tilbudet fortsatt åpent.

Takk for at du kildesorterer og leverer avfall på gjenvinningsstasjonen, og takk for at du viser hensyn til andre og respekterer våre råd.