Lørdag 8. september 2018 klokken 11.00 – 15.00 er det igjen klart for Ombruksfestivalen med byttemarked. I år har vi eget telt for barneklær og leker. Kom og bytt noe gammelt til noe «nytt» og nyt en dag i ombrukets tegn.

Byttemarked

Finn frem ting du ikke lenger har bruk for, og bytt dem inn til noe «nytt» på vårt store byttemarked. Vi tar imot ting til innbytte fra klokken 10 og byttemarkedet holder åpnet 12-15.

Vi tar i mot alt av klær, leker og sportsutstyr så lenge det er rent, pent og fungerer. Du kan komme med så mye du vil, men det blir maksimalt 7 byttelapper per person. Alt overskudd av klær og gjenstander blir levert til Fretex.

Miljøsmarte valg

Det finnes allerede i dag mange flotte miljøsmarte tiltak i kommunen innen ombruk, re-design, utlån, reparasjon, matsvinn og byttekultur, og vi har samlet flere av dem. Denne dagen kan du gå innblikk i alle de miljøsmarte tilbudene Asker kommune har innenfor kildesortering, utlån, reparasjon, ombruk og matvinn.

Følg med på arrangementet her