Er du en far eller farsfigur til en gutt som bor i Asker, Hurum eller Røyken kommune? Tenker du over den viktige rollen du har som far eller som rollemodell for gutter?

Helsestasjon for gutter i Asker, i samarbeid med skole, VIP-programmet og Verdensdagen for psykisk helse, har gleden av å invitere deg til temakveld. Sett av datoen og la dette bli en kveld der menn møtes i hyggelige omgivelser rundt et viktig tema.

For 12. gang inviterer Helsestasjon for gutter, Barne- og Familieenheten i Asker kommune til guttekonferanse for alle gutter på 10. trinn i Hurum, Røyken og Asker og til temakveld for menn som oppdrar gutter fra 0 til 18 år.

Guttekonferansen og Temakvelden skal sette søkelys på guttenes identitet og psykiske helse slik at de kan bli tryggere og tørre å være den de er. I så måte har fedre en viktig funksjon. Derfor ønsker vi gjennom temakvelden å framheve betydningen av fedre som viktige rollemodeller.

Arrangementene er et samarbeid mellom Helsestasjon for gutter i Asker, ungdomsskolene i kommunen, VIP-programmet (Veiledning og Informasjon om Psykisk helse i skolen) og Verdensdagen for psykisk helse.

Vi oppfordrer alle fedre og andre farsfigurer til å møte opp i Asker kulturhus mandag 22. oktober kl 19.00 (kaffe serveres fra kl 18.30 i vestibylen, 2.etg).

Arrangementet er gratis og det er ingen påmelding.

• 18.30: Kaffe og mingling i vestibylen
  • 19.00: Velkomsthilsen med musikalsk innslag
  • 19.05: Anders Ellingbø: "Har du fyr"
  • 19.40: Geir Lippestad: " Det gode liv i vanskelige tider"
  • 21.00: Slutt

Om foredragsholderne

Anders

• Anders Rørvik Ellingbø, bosatt i Asker, ble enkemann i 2016 med eneansvar for tre barn. Han mistet først sitt premature barn, så døde kona i kreft noen dager senere. Nå har han funnet kjærligheten på nytt og er blitt samboer med Wibecke, som er enke. De har tilsammen 5 barn. Reisen har vært lang og den har gitt mange erfaringer på godt og vondt som han ønsker å dele.

Lippestad

• Geir Lippestad er advokat med et stort samfunnsengasjement. Han er tidligere byråd i Oslo, med ansvar for næring, eierskap og mangfold. Han har skrevet to bøker med titlene "Det vi kan stå for" og "Et større vi", hvor han reflekterer over hvordan vi kan komme styrket gjennom krevende og vanskelige tider – både i yrkesliv og privatliv.

Bilde av gutt