Lotus & Leela familiebarnehage er en privat familiebarnehage.

8 barn / 0-3 år

Eier: Elianne Kemble-Clarkson

Lotus & Leela familiebarnehage er et godt alternative for de minste barna og kan tilby en nær og trygg overgang fra hjemmet til barnehagelivet. I en seksjon av en hyggelig tomannsbolig på Kalkfjellet har vi trivelige lokaler, med lyse rom, peis på kalde dager, og kvalitetsleker. Barna får alle måltider i barnehagen, en sunn frokost, lunsj med frukt/grønnsaker og brød og et lite måltid etter sovetid.

Årsplanen er utarbeidet i samarbeid med pedagoger fra Asker kommune, og blir fulgt opp av assistentene i samarbeid med vår pedagog som kommer til barnehagen to ganger i uken. Ukeplanen inneholder faste aktiviteter, som forming, musikkstund og turdag. Vi feirer årstidene med nissefest, juleverksted, pepperkakebaking, påskeverksted og karneval. Av og til drar vi på tur til biblioteket. Vi er mye ute – i hagen har vi sandkasse, lekestue og utepeis med benker rundt. Ellers bruker vi nærområdet med lekeplasser og skogholt.

Lotus & Leela familiebarnehage kan tilby et trygt og stimulerende miljø for de minste barna – med ro og forutsigbarhet.

Kontakt barnehagen for mer informasjon eller for avtale om besøk.

Kontakt

Åpningstider

07:30 - 16:30

Telefon

66 79 78 34

E-post

lotusleela@gmail.com

Besøksadresse

Kalkfjellet 19
1387 ASKER

Vis nøkkelinformasjon

Familiebarnehagene

Familiebarnehagene er primært et barnehagetilbud for 1-3 åringer hvor tilbudet foregår i private hjem. De enkelte familiebarnehagene,både kommunale og private, er under pedagogisk veiledning og oppfølging av Asker kommune.

Anne-Karin Fjeld

Koordinator for veiledere

Mob: 481 30 056

Felles for alle familiebarnehagene

Regler og rutiner for familiebarnehagene.

Kommunale familiebarnehager

De kommunale familiebarnehagene er organisert som avdelinger under Solgården barnehage. Les mer på Solgården barnehages nettsider.