Hente/bringe-situasjonen

Som foreldre vil den daglige kontakten dere har med barnehagen finne sted når dere leverer og henter barna deres. Dette kan iblant fremstå som en hektisk periode, siden mange barn ofte kan komme samtidig. Det er fint om dere hjelper oss å gjøre dette til en positiv opplevelse for barna.

Barna deres skal alltid bli møtt av personalet når de kommer i barnehagen. Det er viktig at de opplever å bli møtt på en god måte, av barn og voksne som er glade for å se dem. Vi forventer at dere hjelper oss ved å være sikker på at ditt barn er sett av personalet før dere går. Vi ønsker å ha muligheten til å kommunisere med dere om morgenen, og vite om det er noe spesielt vi skal ta hensyn til i dag, hvordan morgenen har vært, hva dere gjorde i går kveld, eller andre små ting fra hverdagen.

Når dere henter barna deres er det viktig at dere sørger for at den av personalet som har ansvar for deres barn får med seg at det er hentet og at dere går. Vi vil også gjerne ha mulighet til å dele litt av hva som har skjedd i barnehagen i løpet av dagen med dere, og ikke minst vil vi si ha det til barna på en skikkelig måte.