Asker kommune én av tre nominerte til frivillighetspris

Frivillighet Norge og KS deler hvert år ut prisen «Årets frivillighetskommune» på Frivillighetens dag 5. desember. Asker kommune er én av tre nominerte til prisen, som kan vinnes av både kommuner og fylkeskommuner.

Ordfører på tur.
Foto: Lars Chr. Iversen i DNT

Prisen «Årets frivillighetskommune» deles ut på et arrangement i Oslo 5. desember. Samme dag inviterer Asker Frivillighetsutvalg og Asker kommune til Frivillighetens festforestilling i Asker kulturhus, som avslutning på Frivillighetens år.

– Det er en stor glede å motta nyheten om at juryen har plukket ut Asker kommune som én av tre nominerte til prisen «Årets frivillighetskommune», og det i selveste Frivillighetens år! Frivilligkraften er verdens viktigste, største og mest positive kraft som representerer engasjement, livskraft, livskvalitet, deltakelse, kjærlighet, omsorg og glede, sier ordfører Lene Conradi

Formålet med prisen er å løfte frem kommuner og fylkeskommuner som arbeider godt med frivillighetspolitikk. I utvelgelsen blir det lagt vekt på hvordan kommunen har utviklet politikken i dialog med bredden av frivilligheten, dens politiske forankring, om den legger til rette for faste årlige møteplasser og på hvilken måte man har involvert den lokale frivilligheten i utviklingen av frivillighetspolitikken. Les mer på KS sine nettsider her.

– Det er motiverende å bli anerkjent og sett for den store innsatsen frivilligheten står for i Asker, til glede for hele Asker-samfunnet, og at kommunen er en god tilrettelegger. Vi gleder oss over nominasjonen, og ser frem til å fortsette det viktige arbeidet, avslutter Conradi.