Velkommen til julaften på Venskaben

Ønsker du et større felleskap på julaften? Da kan Alternativ jul være stedet for deg.

Arrangører for alternativ jul med nisseluer
Arrangørene Vibeke Glosli (Asker Sentrum AS), Heidi Thommessen (Asker kommune) og Siri Barfoed (Skaugum Rotaryklubb) ønsker velkommen til julefeiring.

Arrangementet starter klokken 15.00 og varer til 18.00. Det blir servert tradisjonell julemiddag, med dessert og kaker.

Kanskje kommer julenissen? Det blir sang og gang rundt juletreet, latter og glede!

Skaugum Rotary, i samarbeid med Asker sentrum AS og Asker kommune, står som arrangør. Askerkroen og Lancelot bidrar hvert år med tradisjonell julemat til gjestene på Venskaben. Butikker i Asker sentrum bidrar med gaver som blomster og delikatesser, og flere firmaer dedikerer årets julegave til ansatte til arrangementet. Alle økonomiske gaver benyttes til mat, drikke, pynt, gaver og alt annet som påløper arrangement slik at arrangementet er gratis for alle gjester.

Velkommen!

For spørsmål om arrangementet, kontakt Siri Barfoed (Skaugum Rotaryklubb) telefon 920 34 761 eller Vibeke Glosli (Asker Sentrum AS) telefon 900 90 014.

For å melde deg på fyller du ut skjema nedenfor, eller ring 66 70 00 00.

Påmelding julaften på Venskaben

Ved å melde deg på arrangementet, samtykker du til at kommunen lagrer dine personopplysninger. De lagres så lenge det er nødvendig for det formålet som personopplysningene ble samlet inn for, og slettes dermed etter arrangementet.