Asker Musikkorps – 90 år og vel blåst

Asker Musikkorps feirer 90 år med egen jubileumskonsert i Asker kulturhus søndag 23. oktober klokken 18.

Asker musikkorps marsjerer
Asker Musikkorps har en historie som går tilbake til 1932. Med unntak av krigsårene har korpset hatt sammenhengende drift og vært et kjent og synlig innslag i kulturlivet i Asker. Foto: Anne Haarstad

Asker Musikkorps har hatt et travelt jubileumsår, med tur til København, utekonsert på Askerdagen og ministevne med HMK Garde og lokale musikanter i Asker tidligere i høst. Det var skolekorpsene Asker, Bondi og Vettre, Heggedal og Blakstad, Holmen, Sætre og Folkestad – og Tranby skolekorps, Slemmestad Janitsjar og Gardemusikken som deltok på ministevnet. Gardens Musikktropp og Drilltropp vartet opp med egen drilloppvisning på Føyka.

Leder Frode Wold i Asker Musikkorps var svært fornøyd etter denne begivenheten:

– Tusen takk til alle som ble med for å markere våre 90 år! Vi er spesielt takknemlige for at HMK Garde ville kaste glans over arrangementet, sammen med Slemmestad Janitsjar og bygdas skolekorps, uttalte han.

Magisk jubileumskonsert

På sin 90-års jubileumskonsert i Asker kulturhus søndag 23. oktober ønsker Asker Musikkorps å skape magiske, musikalske opplevelser i møte med sitt publikum.

– Vi vil ta med tilhørerne på en uforglemmelig reise med musikk og magiske høydepunkter fra de siste 10 årene. Med oss på konserten har vi den internasjonalt kjente magikeren Jon Ensor og sangsolist Ditte Bræin, sier Frode Wold i Asker Musikkorps, som legger til at neste konsert er i Østenstad kirke søndag 27. november.