Asker symfoniorkester ønsker seg flere musikere

Asker symfoniorkester fyller 50 år i år, og feirer med jubileumskonsert 22. og 27. oktober.

Asker symfoniorkester
Asker symfoniorkester har øvelse på Borgen ungdomsskole hver tirsdag kveld. – Uten musikk ville livet vært en misforståelse, sa filosofen F. W. Nietzsche – og Asker symfoniorkester ordner opp i dette. Foto: Asker symfoniorkester

Spiller du et instrument? Har du erfaring med å spille klassisk musikk?

– Vi er cirka 35 musikere, ikke-profesjonelle, mange med flere års praksis i samspill, noen musikklærere og andre med færre år innen orkester-musisering. Vi har et godt miljø, hyggelige mennesker og har – bokstavelig ment – harmoniske forhold, forteller leder Ingrid Dahl i Asker symfoniorkester.

– Dyktige, profesjonelle dirigenter hjelper oss med den rette harmoni, riktig stemning og god rytme.

Stor jubileumskonsert

22. og 27. oktober holder Asker symfoniorkester stor jubileumskonsert i henholdsvis Teglen, Spikkestad kirke og kultursenter, og i Asker Kulturhus.

–  Vi ønsker alle velkommen til å høre fantastisk, romantisk musikk! sier Ingrid Dahl.

– Bli med

– Vi håper at du tar kontakt dersom du spiller et instrument som passer i symfonisk musikk og har lyst til å bli med og utvikle deg i samspill med oss!  Strykere er alltid velkomne, men vi har også ledig plass på enkelte blåserstemmer. Vi ønsker å bli flere og hele tiden forbedre oss, slik at vi kan glede alle interesserte i Asker med variert og god klassisk musikk, med utøvelse av verdens beste hobby!

Ta gjerne kontakt på e-post leder@asym.no eller med Ingrid Dahl, telefon 917 02 242, eller Steinar Hopland, telefon 924 83 600 fra styret.