Det er mye som skjer i Frivillighetens år 2022

Lurer du på om det er mye frivillig aktivitet som skjer i Asker nå om dagen? Gjett om det er!

Hasselbakken september 2022
Asker frivilligsentral Hasselbakken er huset som skaper massevis av frivillig aktivitet, og som ses i sammenheng med utviklingen av innbyggertorget i Asker. Huset har sjarm og sjel og plass til enda flere. Her ser vi Liv Salvesen og Annette Staugaard i full sving på internasjonal damedag på Hasselbakken – som foregår på torsdager mellom klokken 12 og 15. Foto: Vibeke Glosli

Gå inn på nettstedet www.hvaskjeriasker.no – så vil du se at det bugner av forskjellige aktiviteter for alle aldersgrupper, og mye er til og med gratis.

Her kommer en liten oppfordring: Hvis du eller noen du kjenner driver med en frivillig aktivitet, eller skal ha et arrangement, legg det inn i www.hvaskjeriasker.no slik at mange andre også får vite om det. Kanskje det til og med kan resultere i at noen nye har lyst til å melde seg inn i akkurat din klubb eller organisasjon.

Hva skjer i Asker

Alle som tilbyr aktiviteter i Asker kommune kan legge de til i kalenderen! Logg inn med ID-porten og opprett din aktivitet! Se hvor enkelt det kan gjøres.