Språkkafé – for deg som vil lære litt mer norsk

Språkkafé er en møteplass for voksne som ønsker å praktisere og bli bedre i å snakke norsk.

Kari Pettersen og Brit Ødegård er frivillige språkverter i Språkkaféen på Asker bibliotek – hver tirsdag kveld. Her er de i prat med med Fatiha Asif.
Kari Pettersen og Brit Ødegård er frivillige språkverter i Språkkaféen på Asker bibliotek – hver tirsdag kveld. Her er de i prat med med Fatiha Asif. Foto: Svein-Ivar Fors

Asker bibliotek ønsker velkommen til Språkkafé tirsdager klokken 18.00. Dette er et gratis tilbud til alle som snakker litt norsk, men som ønsker å bli enda bedre. Språkkaféen ledes av frivillige språkverter som arrangerer samtaler i små grupper.

Lån bøker på eget språk

Foruten å møte andre på Språkkafé, kan du på Askerbibliotekene låne bøker og språkkurs for å lære norsk. Du kan også låne bøker på ditt eget språk. Asker bibliotek låner bøker fra Det flerspråklige bibliotek som du kan låne her. Bøkene byttes ut med jevne mellomrom slik at det skal være mulig å finne noe du liker å lese.
Du kan søke etter flerspråklige bøker i Asker biblioteks samling. Velg «Vis filter / sortering» under søkefeltet, og «Alle språk» for å velge språk.
I den flerspråklige samlingen i Asker bibliotek finner du bøker på disse språkene: Amharisk, Arabisk, Bosnisk, Dari, Kinesisk, Kurmandji, Litauisk, Pashto, Persisk, Polsk, Portugisisk, Russisk, Somali, Tagalog, Tigrinja, Thai, Urdu, Vietnamesisk.

Finn ut mer ved å lese her:
www.askerbibliotekene.no/ny-i-norge/