Lionsklubben Asker Røyrin arrangerer kjøp og salg av ballkjoler på Venskaben i Asker sentrum, mandag den 26.11. klokken 18.00-20.00.

NB: De som skal levere/selge kjoler bes møte opp mellom kl 17.00-18.00.

Arrangøren tar et pristillegg på 5 prosent for hver solgte kjole,  beløpet går til et godt formål.

På Venskaben blir det både prøverom og en kafé med salg. Det er gode tog- og bussforbindelser, men du kan også parkere gratis med bil etter klokken 18.00.

- Vi er svært glade for at Lions Asker Røyrin har påtatt seg ansvaret for å arrangere ballkjolesalg i november. Vi er helt sikre på at dette blir en god løsning for alle. Kommunen vil legge til rette for arrangementet med lokaler og bidrar med markedsføring i våre egne kanaler, sier Ragnar Sand Fuglum, direktør i Asker kommune.

Har du spørsmål om arrangementet, kan du ta kontakt med Tove Annexstad
på telefon 905 79 986.

Bilde av kjoler på hengere
Nå kan du bli ballets dronning uten å tømme lommeboken, så kom på årets ballkjolesalg på Venskaben! Illustrasjonsfoto: unsplash.com