Hvis du ønsker deg et større fellesskap på julaften, er du/dere velkommen til feiring på Venskaben fra kl. 16.00 til 20.00. Dette er et tilbud til deg som mangler familie og venner i Asker og som savner å ha et fellesskap rundt en tradisjonell norsk julaftenfeiring.

Arrangører Alternativ jul
Arrangørene Vibeke Glosli (Asker Sentrum AS), Heidi Thommessen (Asker kommune) og Siri Barfoed (Skaugum Rotaryklubb) ønsker velkommen til julefeiring.

Her blir det hyggelige aktiviteter, opplesing av juleevangeliet, norsk julemat, juletregang med julesanger -  og kanskje kommer nissen?

Påmelding

Gi beskjed innen 20. desember på telefon 66 90 90 90 (Servicetorget), så vil du bli kontaktet. Du kan også bruke e-post: frivillighet@asker.kommune.no eller påmeldingsskjemaet nedenfor.
Vi må vite navn og alder, og om det er transportbehov.  Arrangementet er gratis.

Ja, jeg vil delta på julefeiring!

Påmelding til julaften

Kjønn
Har du behov for transport