Kirkens Bymisjon har fått tildelt NRKs TV-aksjon i 2018, og de har valgt aksjonsnavnet «Mindre alene sammen».

Meld deg som bøssebærer du også

Målet er at alle husstander skal få besøk den 21. oktober. Til det trenger vi i Asker rundt 500 bøssebærere. Meld deg via nettsiden blimed.no/
Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 16.00-18.00 søndag 21.oktober.

Har du spørsmål om det å være bøssebærer eller hva som skjer rundt TV-aksjonen i Asker, kan du ta kontakt med Elisabeth Takle Bye på telefon 901 49 201 eller med Line Wejden på telefon 970 62 394.

2 kroner per innbygger

For perioden 2015 - 2019 er det politisk vedtatt at Asker kommune gir 2 kroner per innbygger i perioden. Siden Asker hadde 61 289 innbyggere i september 2018, utgjør beløpet 122 578 kroner, som er overført til årets TV-aksjon.

Logo for TV-aksjonen 2018

Åpning av Gatekapell i Asker sentrum samtidig med aksjonsstart

Den 13. oktober klokken 12.00 åpnes Gatekapellet i Asker. Dit kommer ordfører Lene Conradi og prost Berit Øksnes. Det gjør også koret Back in business.  Samtidig markeres starten på årets tv-innsamling for Kirkens Bymisjon.

Verdens største dugnad

TV-aksjonen i Norge kalles gjerne verdens største dugnad. Siden starten i 1974 har innsamlingsaksjonen utviklet seg til et stort nasjonalt løft.
Et storstilt innsamlingsapparat organiseres over det ganske land, hvor både kongelige, politikere, kjendiser, sportsutøvere, unge som gamle trår til for en god sak.

Konsert i Sekkefabrikken

Søndag 14. oktober stiller en rekke artister opp i Sekkefabrikken i Slemmestad. Billettinntektene fra konserten går til årets TV-aksjon.

- Dette er et fellesprosjekt for nye Asker, opplyser primus motor Rolf Mulen Karlsen.
Det er Slemmestad Sentrum som står som arrangør, og du kan lese mer om arrangementet på denne Facebooksiden.