8. oktober inviterer Helsestasjon for gutter, Barne- og familieenheten, for niende gang til Guttekonferanse for alle gutter på 10. trinn og Temakveld for menn som oppdrar gutter.

Hvem er du som far? Tenker du over den viktige rollen du har som far eller rollemodell for gutter? Er du en far eller farsfigur til en gutt som bor i Asker kommune?

Helsestasjon for gutter i Asker, i samarbeid med skole, VIP-programmet og Verdensdagen for psykisk helse, har gleden av å invitere deg til en temakveld. Sett av datoen og la dette bli en kveld der menn møtes i hyggelige omgivelser rundt et viktig tema.

Tid: Torsdag 8. oktober 2015 kl. 19.00 - 21.30
(kaffe/te serveres i foajeen fra kl. 18.30)
Sted: Asker kulturhus, Teatersalen

Program:
18.30 - Enkel servering
19.00 - Musikalsk åpning ved IFFY ORBIT
19.05 - Praktiske opplysninger ved David Taylor
19.15 - Samuel Massie: "Hold fast!"
20.15 - Pause
20.35 - Anneli Otnes: "Hvordan nå inn?" Konkrete tips om samtaler med barn og ungdom
21.20 - Avslutning ved IFFY ORBIT
21.30 - Slutt

Vårt ønske er at Guttekonferansen og Temakvelden skal sette søkelys på guttenes identitet og psykiske helse, slik at de kan bli tryggere og tørre å være den de er, samtidig som det er viktig for oss å fremheve betydningen av fedre som viktige rollemodeller. Vi håper at Guttekonferansen, med sine spennende og aktuelle foredrag, kan bidra til å forebygge psykiske vansker og åpne en vei inn til profesjonell hjelp for dem som trenger det.

Arrangementene er et samarbeid mellom Helsestasjon for gutter i Asker, ungdomsskolene i kommunen, VIP-programmet (Veiledning og Informasjon om Psykisk helse i skolen) og Verdensdagen for psykisk helse.

Arrangementet er knyttet opp til Verdensdagen for psykisk helse, som er 10. oktober.

Velkommen!