I Asker arrangerer vi Verdens Overdosedag med en markering utenfor Kulturhuset i Asker. Det blir stands, appeller, diktlesing og musikk. Markeringen er mellom klokken 13.00 - 15.00, og underholdningen begynner klokken 14.00.

Fredag 31. august er den internasjonale Verdens Overdosedag. Dagen vil bli markert ca. 30 steder i Norge for å minnes de døde og for å skape bevissthet om at overdoser kan forebygges. Den internasjonale International Overdose Awareness Day   ble etablert etter initiativ fra Frelsesarmeen i Australia. Mottoet i år er "Time to remember – time to act".

Overdosedødsfall skjer i nesten alle land i verden, og det er viktig å jobbe for å forebygge overdoser. Vi må også huske på de mange pårørende som står tilbake i sorg etter hvert enkelt overdosedødsfall.

I Asker arrangerer vi Verdens Overdosedag med en markering utenfor Kulturhuset i Asker, med stands, appeller, diktlesing og musikk.

Program ved Asker kulturhus

Markeringen foregår på og ved scenen foran Asker kulturhus i tiden fra klokken 13.00 - 15.00.

Det blir stands med flere organisasjoner (LPP, psykisk helse og rustjenester, Kirkens Feltarbeid, Trygg hjemme med Brannvesenet, Rusfri møteplass Grindestua, LAR- Nett)

Fra scenen klokken 14.00:

  • Appeller - blant annet ved ordfører Lene Conradi, som vil være til stede på markeringen, 
  • Tom Frost
  • Sober Tones
  • Askerpoeten

Velkommen!

Illustrasjonsbilde