Har du eller en du kjenner fått kreft? Dersom du har behov for å snakke med noen kan du ta kontakt med kreftkoordinator i Asker. Tjenesten er et lavterskeltilbud, det er ikke behov for søknad og tjenesten er gratis.

Kreftkoordinator er lett tilgjengelig for pasienter og pårørende. Kreftkoordinator i Asker er kreftsykepleier og kan bidra med råd, veiledning og informasjon i alle faser av sykdom og behandling.
Kreftkoordinator kan også delta i planlegging og tilrettelegging for at du kan være mest mulig hjemme, selv om du måtte ha behov for avansert behandling.

Kreftkoordinator kan treffes på telefon 982 64 460 eller på epost: kreftkoordinator@asker.kommune.no

Ønsker du mer informasjon relatert til kreft, se nettsidene til Kreftforeningen. Oversikt over diverse pasientforeninger finner du også på Kreftforeningens nettsider.