Aktivitetssenteret i Slemmestad - for deg med psykiske helseutfordringer

Aktivitetssenteret i Slemmestad

Kontaktinfo

Åpningstider

Mandag - fredag 

Kl. 09.00 - 15.00

Telefon
469 32 501 / 916 83 868
Besøksadresse
Skolebakken 14
3470 Slemmestad
Vis i kart
Aktivitetssenteret i Slemmestad

Aktivitetssenteret i Slemmestad er en møteplass for sosialt fellesskap. I disse koronatider har vi gåtur på tirsdager. Vi har åpent hver dag og serverer kaffe og te.

Aktivitetssenteret har tjenester beregnet for voksne over 18 år som har moderate til alvorlige psykiske helseutfordringer.

Senteret er åpent for alle på onsdager, mens du må ha vedtak for å benytte tilbudet de andre dagene.

Hva innebærer tjenesten

På aktivitetssenteret får du individuelt tilpasset oppfølging med fokus på mestring i form av veiledning- og mestringssamtaler, tilrettelagte aktiviteter for deg alene og i gruppe.

Du kan også kjøpe lunsj og ha et hyggelig måltid i fellesskap med andre.

Ta kontakt for å finne ut om du kan få tjenesten

Kontakt oss ved å sende inn skjema

Dersom du opplever utfordringer knyttet til din helse-, bolig- eller økonomiske situasjon, kan du få tiltak eller tjenester fra kommunen.

  1. Du kan ta kontakt selv, eller andre kan gjøre det på vegne av deg. Hvis en annen henvender seg til oss på dine vegne, må personen vedlegge et samtykke fra deg. Skriv ut, fyll inn og skann samtykkeskjemaet og legg det ved når du fyller ut kontaktskjemaet.
  2. Når du eller noen av dine pårørende tar kontakt med oss, tar vi kontakt tilbake og kommer eventuelt på et hjemmebesøk til deg, slik at vi sammen kan vurdere hvilke tiltak eller tjenester som er riktige for deg.
  3. Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet nedenfor (krever innlogging med elektronisk ID), så hører du fra oss.
  4. Trenger du hjelp til å fylle ut skjemaet, kan du ta kontakt med  den kommunale veiledningen på innbyggertorgene på telefon 66 70 00 00 eller på  

Klikk her for å gå til skjemaet