Hvem passer tjenesten for
Tjenesten er beregnet for personer med store og sammensatte utfordringer, og langvarige omsorgsbehov som følge av psykisk helse- og/eller rusutfordringer.
Ta kontakt for å vurdere ditt behov for bolig
Dersom du opplever utfordringer knyttet til din helse-, bolig- eller økonomiske situasjon, kan du få tiltak eller tjenester fra kommunen.
- Du kan ta kontakt selv, eller andre kan gjøre det på vegne av deg. Hvis en annen henvender seg til oss på dine vegne, må personen vedlegge et samtykke fra deg. Skriv ut, fyll inn og skann samtykkeskjemaet og legg det ved når du fyller ut kontaktskjemaet.
- Når du eller noen av dine pårørende tar kontakt med oss, kommer vi på et hjemmebesøk til deg, slik at vi sammen kan vurdere hvilke tiltak eller tjenester som er riktige for deg.
- Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet (krever innlogging med elektronisk ID), så hører du fra oss:
Trenger du hjelp til å fylle ut skjemaet, kan du ta kontakt med Innbyggerservice på telefon 66 70 00 00 eller
Boliger med bemanning
Fredtunveien bolig
Fredtunveien bolig er et botiltak med 8 boenheter med heldøgns bemanning for voksne personer med sammensatte utfordringer og langvarig omsorgsbehov som følge av samtidig rus- og psykisk lidelse.
Telefon: 66 90 93 99.
Fusdal bolig
Fusdal bolig er et botiltak med 14 boenheter med heldøgns bemanning for voksne personer med sammensatte behov og langvarig omsorgsbehov som følge av samtidig rus- og psykisk lidelse.
Telefon: 66 76 84 10 og 66 76 84 11.
Kirkealleen bolig
Kirkealleen bolig er et botiltak med 19 boenheter for personer med langvarig psykisk lidelse og sammensatte oppfølgingsbehov.
Botiltaket har tilpasset oppfølging med heldøgns bemanning, delvis bemanning og boveileder på dagtid og en kveld i uken.
Telefon:
Kirkeveien bolig
Kirkeveien bolig er et botiltak med 23 boenheter med heldøgns bemanning for personer med langvarige psykiske lidelser, med sammensatte og store omsorgsbehov.
Kirkeveien består av tre kollektiv med til sammen 12 rom med eget bad, felles stue og kjøkken. Botiltaket har i tillegg tjenester til beboere i separate leiligheter utenfor kollektivet.
De fleste beboerne har tilbud om felles måltider og tilgang til felles arealer.
Telefon: 66 90 99 73 og 66 90 99 74.
Sem bo- og mestringsenhet
Sem bo- og mestringsenhet består av Semsveien og Nedre Sem gård.
Semsveien er et døgnbemannet botreningstiltak med 6 boenheter for unge voksne med langvarige psykiske helseproblemer, utfordrende atferd og med sammensatte og varierte omsorgsbehov.
Telefon: 957 27 652
Nedre Sem gård er et døgnbemannet botiltak med 3 boenheter for unge voksne med behov for langvarig hjelp som følge av psykisk lidelse.
Telefon: 481 59 249
Skustadgata ressurs- og ettervernsenter
Skustadgata ressurs- og ettervernsenter er et heldøgns bemannet etterverns- og botreningstiltak med 6 boenheter.
Tiltaket har en rusfri profil og målgruppen er personer som er i en rehabiliteringsprosess etter avsluttet rusbehandling.
Telefon: 66 98 12 22.
Torstad bolig
Torstad bolig er et heldøgns omsorgstiltak med 25 boenheter for personer med langvarige psykiske lidelser som har sammensatte og store omsorgsbehov.
21 leiligheter er tilknyttet en fellesbase der det er lagt opp til at beboerne selv tar kontakt ved behov, i tillegg til at de får individuelt tilpassede tjenester.
Bofellesskapet består av fire hybler med felles stue, kjøkken og måltider.
Torstad bolig tilbyr også oppfølging til tidligere beboere som ønsker å bosette seg i egne leiligheter utenfor botiltaket.
Telefon: 66 77 79 57.