Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

Helsekafé

Illustrasjonsbilde

Kort fortalt

Her finner du informasjon om våre helsekaféer høsten 2020. 

Helsekafé er et helsefremmende tiltak for alle over 18 år. Tilbudet er gratis. Kontakt innbyggerservice for påmelding. 

Helsekafeene våre er åpne for alle innbyggere over 18 år i Asker, og har fokus på forebyggende og helsefremmende temaer. Det er alltid helsepersonell til stede som du kan ta kontakt med om du ønsker.

På helsekafeene blir du kjent kjent med den nye kommunen. Du er med på å skape nye møteplasser, som kan bidra til en aktiv og meningsfull hverdag, på tvers av generasjoner og kulturer.

Program høsten 2020

Gamle kinoen, Tofte

Onsdag 23. september kl 11.00-12.00 
Hilde Skovdal: "HURRA FOR DEG OG LIVET!"

Ønsker dere et motivasjonsforedrag fylt av humor, livsglede, alvor, og ettertanke? Ja da er dette foredraget perfekt for deg!

Alle trenger vi motivasjon og inspirasjon for å lære å takle hindringene i livet, og gjøre det beste ut av det! Både i privatlivet og på jobb!
Etter en alvorlig bilulykke, fant Hilde ut sine knep for å beholde livsgleden, og ikke havne i kjelleren og bli bitter på alt og alle. Et annerledes foredrag, der du kommer til å danse ut av lokalet og rope: «Jeg elsker meg og livet mitt!»

Onsdag 4. november kl. 11.00-12.00
Stein Thomassen: "Problemer med nedsatt hørsel i hverdager, og hva man kan gjøre med det".
Stein Thomassen er en kunnskapsformidler som i flere år har fordypet seg i hørselsutfordringer og holdt foredrag om hørselsrelaterte temaer

Teglen, Spikkestad

Torsdag 8. oktober kl 12.00-13.00
Fred Rune Rahm: "Vår fantastiske hjerne". 

Fred Rune Rahm er utdannet lege, og har mange års erfaring som lege fra allmennpraksis og spesialisthelsetjeneste (rus og psykiatri). I tillegg har han jobbet med bedriftshelsetjeneste og organisasjonsutvikling. På Helsekafeen vil han snakke om vår fantastiske hjerne.

Påmelding

På grunn av smitterisikoen har vi et begrenset antall plasser, og vi har derfor påmelding; "førstemann til mølla". Du melder deg på ved å ringe Innbyggerservice på telefon 66 70 00 00, eller ved å sende en e-post til .

Velkommen!