Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering

Digitale helsekafeer

Velkommen til et nytt år med utfordringer! Asker kommune ønsker å være tilgjengelige uansett hvilken grad av nedstengning vi befinner oss i.

Webinar fra 17. februar

Derfor lanserer vi nå den 17. februar Helsekafeen som webinar. I samarbeid med Seniornett vil vi gi de som trenger det veiledning i hvordan de skal få deltatt. Det skal ikke være så komplisert, men det krever selvfølgelig en smarttelefon, nettbrett eller en datamaskin.

For at så mange som mulig skal ha muligheten til å delta håper vi at nettopp du kan være med på å spre informasjon om dette. Kanskje de som ikke har utstyr til å koble seg på kan ha anledning til å alliere seg med en venn, nabo eller familie og se dette sammen – godt innenfor smittevernreglene, selvfølgelig.

Seniornett vil i tiden fremover bistå med hjelp over telefon for de som ønsker det. Ta kontakt med Seniornett på:

  • 934 81 812         Per Christian Pedersen
  • 452 49 148         Odd Magne Bakken
  • 918 43 093         Lars Opsahl
  • 908 81 512         Knut Skattum

På dagen den 17. februar vil Seniornett være tilgjengelig på telefon og chat frem til webinaret begynner.

Hvordan koble seg på webinaret:

  1. Ha nok strøm på duppedingsen din så du får med hele timen!
  2. Gå inn på Helsekafeprogrammet 
  3. Klikk på linken – og du er med

Du vil få opp et bilde på skjermen hvor det står velkommen til helsekafe og hvem som er foredragsholder. Det er ingen som kan se deg (men du må gjerne pynte deg for din egen del i anledning premieren!) eller høre deg.

På høyre side vil det være et chat-rom hvor du kan stille spørsmål. Dette er noe alle deltakere kan se, så vennligst ikke gi sensitive informasjon her.

Hvis du i etterkant eller under webinaret ønsker å komme i kontakt med helsepersonell vil det være kontaktinformasjon du kan benytte.

Da håper vi at du klikker deg inn på webinaret og vi ønsker alle velkommen!