Er du skomaker eller reparerer du mobil og pc?

Vi jakter på deg som er skomaker eller reparerer mobiltelefoner, nettbrett og pc og som ønsker å bidra til økt ombruk og mindre avfall.

Bilde av en ødelagt mobiltelefon
Foto: Unsplash.com/ Anton Maksimov

På ombrukssenteret Omigjen i Slemmestad gjør vi det enkelt for folk å handle brukt og reparere ting.

Nå jakter vi på en dyktig skomaker og en dyktig reparatør for mobiltelefoner, nettbrett og pc til ombrukssenteret. Vi kan tilby gode leiebetingelser og lokale opptil 50 kvm.

Ombrukssenteret er et initiativ fra Asker kommune for å øke ombruk og redusere avfall, samt tilrettelegge for flere virksomheter og aktører innen ombruk og reparasjon.

Senteret er på 1 500 kvm og består av flere leietakere innen blant annet interiør, klær, leker og sport- og fritidsutstyr.

Er du den vi er på jakt etter? Ta kontakt med senterleder Desiree Hagman:

Ombrukssenteret åpner 17. november 2022.

Les mer om ombrukssenteret