Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering.

Tar du plastutfordringen?

Vi søker deltakere til Plastutfordringen 2020. Bruk minst mulig plast og bidra til å redusere plastavfall.

Bilde av kvinne drikker av plastbeger

"Plastutfordringen" gjennomføres for andre år på rad og er et samarbeidsprosjekt mellom Framtiden i våre hender og Asker kommune.

Vi søker enslige, storfamilier, pensjonister, studenter. Blir du med?

Over 30 husholdninger skal delta og konkurrere om å bruke minst mulig plast. Hvem er mest plastbevisst i familien eller i nabolaget?

"Plastutfordringen" foregår interaktivt hvor man både får mer kunnskap om plast og reduserer bruken av plast. Deltagerne loggfører sine plastreduserende tiltak og kan i sanntid se sine besparelser og framdrift.

Som enkeltperson kan man gjøre mange tiltak i hverdagen for å redusere forbruket, og man kan påvirke politikere, produsenter og næringsliv.

Frist for påmelding er 16. september 2020.