Velkommen til webinar: Hva kaster Asker?

Bli med på webinar og møt Christian Strand fra Sløsesjokket på NRK. Hvor mye elektronikk tror du vi i Asker kaster hver uke?  

BIldet viser en dame med en stor pose med søppel. Hun har et uttrykk i ansiktet som gjør at vi forstår at hun lurer på noe.

Asker kommunes forslag til temaplanen «Handling mot klimaendringene» er på høring. I den anledning arrangerer vi webinaret "Hva kaster Asker?"

Ett av innsatsområdene i klimaplanen handler nemlig om bærekraftig forbruk og at vi må ombruke og reparere mer. Avfallsmengdene må ned. Men hvorfor? Hva er egentlig problemet? Og hva er løsningene? 

Webinaret er for alle; innbyggere, næringsliv, lag og foreninger.

Dato: Torsdag 8. april
Tid: Kl 19.00 – 20.00

Her kan du se webinaret: https://youtu.be/17d7aYep-YY

Disse deltar

  • Christian Strand, serieskaper og programleder i Sløsesjokket på NRK
  • Anders Øvergaard, youtuber, regissør og kreativ produsent i Vjus 
  • Camilla Gramstad, head of sustainability i Elkjøp 

Foredragsholdere på Webinar

 

 

Programleder og serieskaper Christian Strand fra NRK forteller hvorfor han lagde serien Sløsesjokket og hva som har skjedd etterpå. 

Og så har vi sendt youtuberen Anders Øvergaard til Follestad gjenvinningsstasjon. Anders er fra Heggedal og driver Norges største kanal på Youtube om filmskaping. Han viser deg hvordan du lager film på lavbudsjett. Til daglig jobber han som regissør og kreativ produsent i filmselskapet Vjus. Anders skal få se hvor mye elektronikk som kastes på gjenvinningsstasjonene i Asker hver uke. Han filmer alt så du også får se.      

Hvor mye elektronikk tror du vi i Asker kaster i løpet av en uke?   

Og så får du høre hva bærekraftsleder i Elkjøp Camilla Gramstad tenker om at vi kaster så mye elektronikk. Kan Elkjøp være en del av løsningen for et mer bærekraftig forbruk i Asker?  

Her kan du komme med innspill til Asker kommunes temaplan "Handling mot klimaendringene".

Les mer om klima og miljø i Asker kommune.