Hallenskog ombrukslager

Kontaktinfo

Åpningstider

Åpent hver onsdag fra klokken 09.00-15.00.

Vis i kart

Hallenskog ombrukslager får ombruksvarene sine fra Yggeset gjenvinningsstasjon. Vi tar imot ombruksvarene som Ombruksbutikken Asker, Miljøpatruljen og Yggeset gjenvinningsstasjon ikke får omsatt - enten i butikk eller ved andre ombrukstiltak. Slik unngår vi at varene blir kastet.

Åpningstider er onsdager fra klokken 09.00 til 15.00. Følg med på facebooksiden for ekstra åpningsdager eller endringer generelt i åpningstidene.

Dette kan du finne hos oss

Vi har ombruksvarer som blomsterpotter, spill, rammer, leker, sport- og fritidsutstyr. Alle ombruksvarene selges slik de er, ubehandlet og uvasket. På denne måten kan vi tilby rimelige priser som kan passe alle.

Hvem er vi?

Vi er en del av Hallenskog arbeidssenter, et nyopprettet arbeidssenter som gir et individuelt arbeidstilbud til mennesker med nedsatt funksjonsevne. Arbeidstakerne på Hallenskog drifter lageret daglig og finner stor verdi med å sortere og klargjøre ombruksvarer for salg.

Lever på Yggeset - ikke i butikken

Vil du levere varer til oss? Gjør det i Ombruksbua på Yggeset gjenvinningsstasjon! Det er ikke mulig å levere varer direkte til oss.