10. november: Til foreldre og ansatte på Røyken ungdomsskole

Vi ønsker med dette å informere om at én elev på 8. trinn har testet positivt for Covid-19.

12 elever og tre ansatte, som har vært i nærkontakt med den smittede, settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra tirsdag 10. november til og med fredag 13. november.
 
Elever og ansatte som er nærkontakter til den smittede har fått direkte beskjed om dette i egen melding. Dersom dere ikke har mottatt slik melding, er deres barn ikke i karantene.
 
Her finner dere mer informasjon om karantenereglene.

Mulige symptomer på Covid-19

Skolen har tett kontakt med kommuneoverlegen og smittesporingsteamet. 
Det er viktig at elever/foreldre og ansatte følger med og tar kontakt for å bestille time til testing dersom de opplever symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon.
 
Symptomer på Covid-19 kan være hoste, feber, tungpusthet, nedsatt smaks- og luktesans, hodepine, slapphet og muskelverk. Magesmerter kan også forekomme. Særlig hos barn kan symptomer på Covid-19 være milde og vanskelige å skille fra andre luftveisinfeksjoner.

Testing

Lurer dere på om dere kan være smittet med Covid-19? Her kan du bestille time til testing digitalt.  Dersom dere ikke har BankID eller ikke er hjemmehørende i Asker, kan dere ringe koronatelefonen på telefon 66 71 59 99 for å bestille time. Telefonen er bemannet fra kl. 08.30-15.30 mandag til fredag, og kl. 09.00-15.00 i helger.
 
 
Husk at ingen skal møte på skolen når de er syke.
 

Ta kontakt med skolen om dere har spørsmål.
 
Vennlig hilsen,
Kommuneoverlege Meera Grepp og kommunalsjef for grunnskole Terje Larsen