Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

24. mars: Barnehager og skoler stengt til over påske

Regjeringen har forlenget bestemmelsen om å holde barnehager og skoler stengt fram til og med 13. april 2020. Det vil si til rett etter påskeferien.

Fjernundervisning fortsetter

Det betyr at fjernundervisning for askerskolens elever vil fortsette til og med 3. april.

Lærere og ledelse vil planlegge undervisning og følge opp elevene på tilsvarende måte som i de to foregående skoleukene.

Det er viktig at elever og foresatte gir tilbakemelding til skolen om hvordan fjernundervisningen fungerer, slik at opplegget eventuelt kan tilpasses bedre fram til påske.

Kulturskolen stengt

Også kulturskolen holder stengt i samme periode. Kulturskolens lærere har kontakt med sine elever og jobber med å gi elevene et tilbud i tiden kulturskolen er stengt. Dette i form av tilsendte oppgaver, læringsvideoer, øvetips eller videoundervisning på eksempelvis FaceTime, Skype, Zoom, Google o.l.  

Trenger ikke søke omsorgsplass på nytt

Omsorgsplasser til barn i skoler og barnehager vil opprettholdes. Foresatte som har fått innvilget plass trenger ikke søke på nytt.

Andre tjenester til barn og unge

Tjenester som barn, ungdom, foresatte og familier ellers mottar fra kommunen som eksempelvis barneverntjenester, vaksinering, svangerskapsoppfølging og 6-månederskontroll for spedbarn prioriteres.

Har du spørsmål, ta kontakt med virksomhetsleder, kontaktperson eller kontaktlærer.

Hjelpetelefon til barn, ungdom og foresatte

Kommunen har i dag opprettet en hjelpetelefon til barn, ungdom og foresatte.