Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

9. oktober: Til foresatte og ansatte ved Hagaløkka skole

Vi ønsker med dette å informere om at elever og ansatte på 2. trinn på Hagaløkka barneskole settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra i dag og til og med fredag 16. oktober.

En voksen som har hatt kontakt med trinnet, har testet positivt for Covid-19. Den smittede har ikke hatt kontakt med andre enn elevene og de ansatte på 2. trinn. Kommuneoverlegen vurderer derfor at alle andre klasser kan møte på skolen som normalt.

Kontakter til nærkontakter er ikke i karantene. Det vil si at søsken, foreldre og andre kontakter til dem som nå har karantene kan gjennomføre sine daglige aktiviteter som normalt.

Her finner dere mer informasjon om karantenereglene.

Smitteoppsporing i gang

Kommuneoverlegen og smittesporingsteamet er i gang med å kontakte de berørte foreldrene og ansatte for å gi nødvendig informasjon. Skolen har tett kontakt med kommuneoverlegen og smittesporingsteamet.

Mulige symptomer på Covid-19

Det er viktig at elever/foreldre og ansatte følger med og tar kontakt for å bestille time til testing dersom de opplever symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon.

De vanligste symptomene i starten er vondt i halsen og lett hoste, i tillegg til sykdomsfølelse, hodepine og muskelsmerter. Magesmerter kan også forekomme. Kommuneoverlegen gjør også oppmerksom på at særlig hos barn kan symptomer på Covid-19 være milde og vanskelige å skille fra andre luftveisinfeksjoner.

Lurer dere på om dere kan være smittet med Covid-19? Ring koronatelefonen 66 71 59 99 eller les mer på kommunens nettsider. Husk at ingen skal møte på skolen når de er syke.

Information about Covid-19 in various languages.

Videoes about quarantine and home isolation.

Ta gjerne kontakt med skolen dersom du har spørsmål.

Vennlig hilsen,
Kommuneoverlege Meera Grepp og kommunalsjef for grunnskole Terje Larsen