Til foresatte med barn på ROS IL turntrening

Ditt barn er satt i karantene i forbindelse med smittet voksen i ROS IL, turntrening. Det er viktig at elever/foreldre følger med og tar kontakt for å bestille time til testing dersom barna opplever eller har opplevd symptomer på luftveisinfeksjon mellom 13. oktober og ut karantenetiden 31. oktober.

Symptomer på covid-19 kan være hoste, feber, tungpusthet, nedsatt smaks- og luktesans, hodepine, slapphet og muskelverk. Magesmerter kan også forekomme. Særlig hos barn kan symptomer på Covid-19 være milde og vanskelige å skille fra andre luftveisinfeksjoner.

Testing og timebestilling

Lurer dere på om dere kan være smittet med Covid-19?  

Her kan du bestille time digitalt til testing av deg eller barnet ditt

Dersom du ikke har BankID eller ikke er hjemmehørende i Asker, kan du ringe koronatelefonen på telefon 66 71 59 99 for å bestille time. Telefonen er bemannet fra kl. 08.30-15.30 mandag til fredag, og kl. 09.00-15.00 i helger.

Les mer om testing og timebestilling på kommunens nettsider. 

Karantenen gjelder uansett prøvesvar

For berørte barn gjelder karantenen frem til og med mandag 31. oktober. De som er i karantene skal ikke være sammen med andre enn dem de bor sammen med. Karantene gjelder også om man blir testet og får negativt svar.

Vennlig hilsen,
Kommuneoverlege Meera Grepp