Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering.

Svømmehallen åpen for publikum bosatt i Asker kommune

Oppdatering 15. juni: Alle kan nå besøke Holmen og Risenga svømmehall, også de bosatt utenfor Asker kommune. Gjester som ønsker å svømme hos oss må ha kjøpt billett på forhånd, enkeltbilletter får du kjøpt på askerbadene.no. Har du klippekort, periodebillet eller 2. klasse billett trenger du ikke booke noe tid på forhånd, da er det bare å møte opp. 

Det er ikke lengre påbudt med munnbind ved besøk i svømmehallene, men vi oppfordrer allikevel til at alle som er fyllt 12 år bruker det.

Endringer skjer fortløpende, vi anbefaler derfor at du titter innom denne siden før hvert besøk. 

Husk å kjøpe billett før ditt besøk!

Kort fortalt

Nedenfor finner du våre smitteverntiltak og restriksjoner for både Risenga og Holmen svømmehall, endringer kan forekomme, derfor anbefaler vi å alltid sjekke nettsiden før ditt neste besøk. 

Dette må du gjøre

 • Kom frisk - Kom ikke til oss dersom du er syk eller har luftveissymptomer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.
 • Hold avstand - avstandsregelen på minst en meter må overholdes.
 • Vask hendene - du har ansvar for å følge gode rutiner for håndvask og personlig hygiene.
 • I garderober/dusj - må man huske å overholde en meters-regelen. Velg ditt skap med omhu. Du skal alltid dusje naken og vaske deg med såpe.
 • Munnbind - alle gjester over 12 år anbefales å bruke munnbind til de er kommet inn i garderoben.
 • Smittesporting - alle gjester anbefales å registrere seg i smittesporings-appen når de ankommer svømmehallene (info i inngangsparti).
 • Kjøp billett på forhånd - har du ikke billett må du kjøpe billett til en tidsbolk på askerbadene.no

De fleste* fasiliteter i begge svømmehaller vil være tilgjengelige så lenge alle besøkende klarer å holde avstand til hverandre og våre ansatte. For å begrense antallet i svømmehallen vil vi kun selge enkeltbilletter på nett. De fleste dagen vil være delt opp i to eller flere tidsbolker for å unngå kø inn i anlegget og for mange gjester inne i hallen samtidig. 

Gjester med 2. klasse billett, gyldig klippekort, gyldig 30 dagers-, 1/2 års- eller årskort kan komme til svømmehallen uten å registrere seg på forhånd. 

*Treningsrommet vil inntil videre fortsatt holde stengt i Holmen svømmehall. I Risenga svømmehall vil det ikke kjøres bølger i bølgebassenget, men bassenget kan fortsatt benyttes. 

Slik kjøper du billett på askerbadene.no:

 1. Gå inn på askerbadene.no
 2. Velg svømmehallen du ønsker å besøke, deretter hverdag eller helg
 3. Du vil nå få en oversikt over hvilke billetter du kan kjøpe, samt til hvilken tider og dager
 4. Velg riktig type billett, samt tidsbolken du ønsker å svømme
 5. Når dette er valgt går du videre til betaling og fyll inn nødvenig informasjon
 6. Når betaling er fullført vil du motta link til en QR-kode både på SMS og på E-post
 7. Ved ankomst i svømmehallen viser du QR-koden til resepsjonisten, vi leser av koden og du får ett armbånd som du bruker som inngangsbillett

Ledsagerbevis: Gjester som ønsker å svømme/bade med en ledsager kjøper også billetten sin på nett. Når man henter ut billetten din i svømmehallen vil man få en ekstra billett ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.  

Våre smitteverntiltak

 • Desinfeksjonsmiddel er lett tilgjengelig
 • Pleksiglass er hengt opp i resepsjonen og kafé
 • Avstandsmerking ved resepsjonen, i kafé og inne i svømmehallen
 • Hyppig smitterenhold gjennom hele dagen
 • Kontaktpunkter blir rengjort annenhver time
 • Hele bygget blir grundig rengjort hver kveld
 • Bord og stoler i kafé-området er satt med god avstand til hverandre

Billetter 

Vi har utvidet alle 30 dagers-, 1/2 års- og årskort med antall dager i perioden mellom 9. november 2020 og 27. mai (200 dager). Om man ikke ønsker eller ikke har mulighet å besøke svømmehallen med det første har vi full forståelse for det, da kan man komme innom resepsjonen når man ønsker å begynne å svømme igjen og få billetten sin utvidet ytterligere. Vi vil i systemet se at billetten ikke har vært brukt hos oss de siste månedene. 

Takk for at du følger våre smittevernregler og restriksjoner, hilsen oss i Askerbadene.