Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

Nytt smitteverntiltak i varmvannsbassenget

Som nytt smitterverntiltak i Risenga svømmehall, innfører vi en maksgrense på 20 badegjester i varmtvannsbassenget. Vi organiserer kø-ordning inne i hallen om bassenget blir fullt. 

Les mer om våre smittevernstiltak lengre ned på denne siden. 

Sommeren 2020 i Askers svømmehaller

Kort fortalt

I juli er Holmen svømmehall dessverre stengt for vedlikehold - vi har derfor flyttet all aktivitet derfra til Risenga fra månedsskiftet. 

Viktige forholdsregler

 • Kom frisk - Kom ikke til oss dersom du er syk eller har luftveissymptomer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.
 • Hold avstand - avstandsregelen på minst én meter må overholdes. Personer i samme hustand kan være tettere. 
 • Vask hendene - du har ansvar for å følge gode rutiner for håndvask og personlig hygiene.
 • I garderober/dusj - du har selv ansvar for å overholde én meters- regelen. Velg ditt skap med omhu. Du skal alltid dusje naken og vaske deg med såpe. 

Nedenfor finner du vår foreløpige plan for sommeren, endringer kan forekomme, derfor anbefaler vi å sjekke nettsiden før ditt besøk. 

27. juni til 16. august, Risenga

Foreløpig er det satt grense på maks 250 badegjester inne i hallen til en hver tid. Det er ikke mulig å booke tid på forhånd. Siden åpning den 27. juni har vi opplevd at det er mange som ønsker å bade på regnværsdager, disse dagene kan man dessverre risikere å stå i litt kø, spesielt mellom kl. 12.00 og 15.00. 

 • Åpningstid: kl. 12.00 - 18.00, alle dager inkl. helg.
 • Billettsalg og inngang stenger kl. 17.00, alle må opp av vannet senest kl. 17.45.

Smitteverntiltak

 • 25 meters bassenget: Maks fire personer i hver bane.
 • Hinderløypa: Ligger ute alle dager inkl. helg frem til og med 26. juli, deretter ligger den som vanlig i bassenget fra fredag ettermiddag til søndag.
 • Fellesbadstuer: Maks tre stykker i hver badstu. Badstuene i garderobene vil inntil videre være stengt.
 • Boblebad: Maks tre stykker
 • Varmtvannsbassenget: Maks 20 personer i bassenget til en hver tid. 

Begrenset parkering inne på Risenga

Det er mye byggearbeid i Risenga-området om dagen, som også medfører at parkeringskapasiteten på Risenga tilnærmet forsvinner fra sommeren 2020.

Det er nå kun tillatt å parkere med gyldig p-bevis utstedt av Asker kommune på hele Risenga, med unntak av HC-plasser. All øvrig parkering henvises til parkeringsplassen i Lensmannslia, derfra er det skiltet gangvei ned til idrettsparken. 

Parkering uten parkeringsbevis vil kunne medføre bot. Vi oppfordrer også til bruk av droppsoner som er etablert i Bleikerveien. 

27. juni og ut juli, Holmen

Holmen svømmehall stenger for nødvendig vedlikehold ut juli. Mer informasjon om åpningsdato og -tider kommer snart.

Vi har dessverre ikke kunnet utføre dette arbeidet når vi tidligere har vært stengt da bassenget er levert av en nederlandsk produsent. Det er denne produsenten som skal ta seg av vedlikeholdet, men de har dessverre ikke kunnet komme tidligere på grunn av innreiseforbudet. 

Alle med gyldig 30 dagers-, halvtårs- eller årskort på Holmen har to valg under vedlikeholdsperioden:

 1. Svøm så mye du vil i Risenga svømmehall i den perioden vi har stengt, vi har ordnet slik at billetten din fungerer i inngangsporten på Risenga. Husk 10 kroner mynt eller pollett til skap.
 2. Om du ikke ønsker å svømme i Risenga svømmehall, kan du oppsøke oss i resepsjonen på Holmen når vi har åpnet igjen. Vi vil kunne se i systemet vårt at du ikke har vært på Risenga og kan forlenge billetten din med antall dager vi har vært stengt. 

Billetter 

 • Vi har utvidet alle 30 dagers-, 1/2 års- og årskort med antall dager i perioden mellom 12. mars og 1. juli. Ser du at du ikke får tatt turen til oss i løpet av juli måned kan du komme innom resepsjonen ved første besøk og få billetten din utvidet ytterligere, vi vil i systemet se at du ikke har vært på besøk hos oss.
 • Det vil selvfølgelig være mulig å kjøpe enkeltbilletter når man kommer til svømmehallen.