Gutter søkes til High School Musical

Asker kulturskole setter opp High School Musical våren 2023, og er på jakt etter gutter fra ungdomsskolen og videregående til både større og mindre roller. Høres det spennende ut? Audition holdes fredag 19. august.

Foto: Kristin Aafløy Opdan

 

 

logo disney

Kunne du tenkt deg å være med å lage musikal? Er du gutt som liker å synge, spille teater, danse, og går du på enten ungdomsskolen eller videregående? Da hører vi gjerne fra deg.  

I disse dager besettes nemlig rollene til Asker kulturskoles oppsetning av High School Musical, der opp mot sytti ungdommer fra ungdomsskolen og videregående skal spille teater, danse og synge. Premieren er våren 2023, og vi er fremdeles på jakt etter gutter til noen av rollene! Det er snakk om både hovedroller, biroller og mindre roller (ensemble/statist), og det er derfor klart for en eksklusiv gutteaudition fredag 19. august. 

- For å komme på audition må du være eller ønske å bli elev i Asker Kulturskole (du kan melde deg inn etter audition hvis du får en rolle). 

- Det spiller ingen rolle hvilket fag du er elev på i kulturskolen – og du beholder eventuelt plassen din på det faget selv om du er med på musikal.

Spørsmål, eller har du lyst til å melde deg på? Ta kontakt med Kenneth på