Påmelding til høstens kurs

Det er på tide å tenke på høsten :-) Asker kulturskole har ledige plasser på flere kurs og grupper for barn og unge som har lyst til å teste ut noe nytt.

Animasjon Foto: Torbjørn Tandberg

Teater, dans eller kanskje glad i å synge? Det finnes et vell av tilbud på Asker kulturskole, og nå har tiden kommet for å melde seg på høstens kurs og grupper.

Vi har bl.a. ledige elevplasser på flere av teatergruppene våre i Slemmestad og i Asker sentrum.

Kulturskolens avdeling for dans på Erteløkka har ledige plasser på flere kurs, og kan også ta imot interesserte på kurs i pilates og yoga. På Folkestad skole og på Tofte har dansepartiene i jazzdans mulighet til å ta imot nye dansere både på tilbudet for barn og for ungdommer.

På Tofte er det også ledige plasser på billedkunst og animasjon, gitar, slagverk og blåseinstrumenter.

Glad i å synge? Kulturskolen ta inn nye elever på sang for elever fra fylte 10 år. Det er også mulig å bli med i Asker kulturskoles barnekor og ungdomskor.

I musikkproduksjon kan du lære å spille inn, mikse og komponere musikk digitalt. Passer perfekt for dem som har lyst til å ha det gøy med lyd, og liker å jobbe kreativt med studioutstyr, opptaksteknikk og miksing. Eller hva med å lære seg å spille hardingfele, trekkspill og kontrabass? Og hvis det er noen som er bekymret for vekten av en kontrabass, så har skolen dobbelt opp med instrumenter slik at eleven kan ha instrumentet hjemme, og slippe å ta det med på timene.

Musikklek for de yngste har også mulighet til å ta imot flere barn. Her har vi ledig kapasitet på både Borgen og Slemmestad innbyggertorg.

Saksofon, klarinett eller trommer? Korpsene er i full sving med rekruttering! Asker kommune har ikke mindre enn tolv korps, og det finnes nok et i ditt nabolag. Husk at alle som går i et korps har prioritet til elevplass i kulturskolen.

Kulturskolen har også friplasser, som kan søkes av familier med samlet bruttoinntekt lavere enn 5G. Friplass gjelder for ett undervisningstilbud per barn, og fristen for å søke om friplass er 15. september. Les mer om friplass-ordningen og hvordan du kan søke her