- Husk å le

Sanglærer Hilde Torgersen gir seg på kulturskolen etter å ha fylt gangene med varme og hyggelig latter siden slutten av 80-tallet.  

Hilde Torgersen takkes av etter flott innsats på Asker kulturskole. Foto: Astrid Urdal

- Husk å le! Husk å kos dere på jobb, ha det gøy, sier Hilde når hun takkes av på kulturskolen etter en lang og innholdsrik kulturskole-innsats.   
   Hun har undervist hundrevis av barn og unge i sang og stemmebruk i løpet av sine år som kulturskolelærer. Men nå er det på tide å bli pensjonist.  
  - Jeg har gledet meg til hver eneste undervisningstime. Man kan lære noe av alle elever, det er så mange interessante og hyggelige møter. Ikke alle skal bli sangere eller har et stort musikalsk talent, men alle har gitt viktige input til meg som menneske likevel.  
  Konstituert rektor Eli Engstad Risa forteller om en kollega med humor, varme og et stort engasjement for lærergjerningen. Hilde har dessuten vært viktig for staben og lærerkollegaene på kulturskolen, og en viktig bidragsyter både faglig og sosialt, forteller hun.
         - Hilde har også hatt en betydelig karriere som sanger, og har selvfølgelig kunnet dra veksler på det både i sin sangundervisning og i sparring med kollegaer. Vi takker Hilde for alt hun har betydd for Asker kulturskole, sier Eli Engstad Risa.