Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering.

Ledige plasser høst 2021

Vi har ledige plasser på noen av våre undervisningstilbud

Teaterlek
Teaterlek Foto: Kristin Aafløy Opdan

Lyst å lage egen musikk? Hva med å teste om teater kan være gøy eller kanskje du har lyst til å lære deg å spille et instrument? Eller hva med å teste dans, pilates eller yoga?

Kulturskolen har et allsidig tilbud for barn og unge, og ledige plasser på flere kurs, grupper og på noen instrumenter.

I musikkproduksjon kan du lære å spille inn, mikse og komponere musikk digitalt. Passer perfekt for dem som har lyst til å ha det gøy med lyd, og liker å jobbe kreativt med studioutstyr, opptaksteknikk og miksing.

Kulturskolen har også ledige elevplasser på teater. Etter flere år med fulle lister tar vi nå inn nye elever fra de yngste barna og helt opp til elever i den videregående skolen. Vi har teaterundervisning både i Asker sentrum, på Landøya ungdomsskole og i Slemmestad.

Kulturskolens avdeling for dans på Erteløkka har ledige plasser på flere kurs, og kan også ta imot interesserte på kurs i pilates og yoga. På Folkestad skole og på Tofte har dansepartiene i jazzdans for barn mellom 6 og 12 år mulighet til å ta imot nye dansere.

Kulturskolen har også ledige plasser på sang for elever fra fylte 10 år. Vi har plass i barnekor og ungdomskor, samt at det mulig å starte opp med undervisning i både hardingfele, trekkspill og kontrabass. Og hvis det er noen som er bekymret for vekten av en kontrabass, så har skolen dobbelt opp med instrumenter slik at eleven kan ha instrumentet hjemme, og slippe å ta det med på timene!

Musikklek for de yngste har også mulighet til å ta imot flere barn. Her har vi ledig kapasitet på både Borgen og Sydskogen.

Saxofon, klarinett eller trommer? Korpsene er i full sving med rekruttering! Asker kommune har ikke mindre enn tolv korps, og det finnes nok et i ditt nabolag. Husk at alle som går i et korps har prioritet til elevplass i kulturskolen.