Ledige stillinger (vikariat)

spiller klarinett klarinett
Foto: Kristin Aafløy Opdan

Lyst til å jobbe i Asker kulturskole? Vi har for tiden ledig en 20 prosent fast stilling som kulturskolelærer i musikklek, et 28 prosent vikariat som klarinettlærer og et 10 prosent engasjement med undervisning på fordypningsprogrammet innen klassisk musikk.

Kulturskolen kan tilby store og aktive fagmiljøer, og har fokus på faglig og pedagogisk utvikling. Asker kommune er, etter at Hurum, Røyken og Asker slo seg sammen 1. januar 2020, landets åttende største kommune med om lag 94 000 innbyggere og 6 500 ansatte.

Asker kulturskole har om lag 2000 elever og 100 ansatte. Kulturskolen har sin hovedbase på Østre Asker gård i Asker sentrum, og ellers undervisning i hele kommunen. Asker kulturskole har undervisning i musikk, visuelle kunstfag, dans og teater. 1.1.2020 slo Røyken, Hurum og Asker kulturskoler samt Asker dans- og ballettskole seg sammen til én skole.

Les mer om de tre stillingene her:
20 prosent fast stilling som kulturskolelærer i musikklek
28 prosent vikariat som klarinettlærer