Noen elevplasser ledig

Semesteret er nå i gang, og de fleste kurs og elevplasser fylt opp. Men likevel finnes det muligheter for de som har lyst til å bruke høsten til å lære seg noe helt nytt.

Teater, sang og dans på scenen med High School Musical vår 2023. Nå har kulturskolen ledige plasser i alle tre fagdisiplinene
Teater, sang og dans på scenen med High School Musical vår 2023. Nå har kulturskolen ledige plasser i alle tre fagdisiplinene Foto: Antero Hein

Er du nysgjerrig på hvordan det er å skape egen dans? Asker kulturskoles timer i improvisasjon og skapende dans er en flott mulighet til å finne ut av din egen stil når du danser og å lære deg hvordan du kan lage dans selv. På fredager denne høsten har vi klasser for de mellom 9 og 12 år, de fra 13 år og oppover og en egen gruppe for elever som har en del erfaring fra før (øvet). Det er også noe ledig på Minibreak 6-7 år og Juniorbreak 8-10 år, samt på jazzdans og samtidsdans.

Teater er utfordrende og gøy, og gjennom ulike øvelser utvikler vi forestillingsevne, konsentrasjon, stemme og fysikk og jobber med både bevegelse, tekst og fantasi. På teater har vi noen plasser ledige på undervisningen som foregår på Landøya på tirsdager. Her er det en gruppe for 6. og 7. trinn, og en gruppe for 4. og 5. trinn. Vi har også noen ekstra elevplasser på tirsdager for 6. og 7. trinn på Østre Asker gård.   

Av tilbudene på musikk der vi har mulighet til å ta opp nye elever er musikkproduksjon og trekkspill. Vi har også ledige plasser for gutter som ønsker å være med i den eksklusive guttesanggruppa vår. De øver på fredager, og er et tilbud for gutter mellom 4. og 7. klasse.

Musikkproduksjon er faget for deg som har lyst til å lære mer om hvordan man lager musikk, og også gjøre det selv. Trekkspill er et instrument med lange tradisjoner i mange sjangre, som gir utøveren muligheter til å teste ut både folkemusikk, tango, jazz og populærmusikk.    

Husk også at Asker kulturskole har friplasser for familier med lav inntekt. Les mer om kulturskolens friplasser her