Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

Askerbibliotekene

I Asker har vi fem bibliotek. Her kan du i tillegg til å låne bøker blant annet oppleve eventyrstunder, forfatterbesøk, verksteder for barna og kurs i 3D-printing.

Asker bibliotek.JPG

I Slemmestad formidler Geologisenteret kunnskap om fossiler og bergarter fra jordens urtid og oldtid, og i Cementmuseet fortelles industri- og stedshistorie. Det er duket for mange hyggelige opplevelser i Kulturåret 2020 i Asker kommune.

Hver uke er programmet til Askerbibliotekene krydret med spennende arrangementer for både store og små. Vi møtes!

Asker bibliotek

Asker bibliotek ligger midt i Asker sentrum i kulturhuset med en hyggelig og godt besøkt aviskrok, og en ny populær barneavdeling.

Les mer om Asker bibliotek.

Heggedal bibliotek

Heggedal bibliotek ligger i Heggedalssenteret. Sammen med bibliotekstjenesten finner du Heggedal innbyggertorg med innbyggerservice, kafe og helsestasjon, samt Heggedal nærmiljøsentral.

Les mer om Heggedal bibliotek.

Midtbygda bibliotek

Midtbygda bibliotek holder til i fargeglade lokaler i Midtbygdahallen ved Midtbygda skole. Les mer om Midtbygda bibliotek.

Slemmestad bibliotek

Slemmestad bibliotek har en egen atmosfære i den tidligere Sekkefabrikken ved kaia i Slemmestad sentrum. Her finner du også et spennende geologisenter og et cementmuseum. Les mer om Slemmestad bibliotek.

Tofte bibliotek

Tofte bibliotek er lokalisert i Hurum med nydelig utsikt over havet, og i bibliotekets Fablab som er barnas verksted er aktiviteten og kreativiteten høy.

Les mer om Tofte bibliotek.

Viktige endringer

I forbindelse med sammenslåingen av bibliotekene i Asker, Røyken og Hurum har vi gjort noen endringer som berører deg som bruker.

Pinkode ved utlån

Du må lage deg en pinkode med fire siffer, som skal brukes ved utlån. Du kan lage pinkoden på bibliotekene eller på våre nettsider ved å logge inn på Min side.

Purringer og erstatningskrav

1. og 2. purring på lånt materiale er kostnadsfritt. Hvis materialet ikke er innlevert etter dette, vil det bli sendt ut erstatningskrav etter gjeldende satser. I tillegg kommer et administrasjonsgebyr på 100 kroner. Du kan fortsatt levere inn materialet, men gebyret på fakturaen må betales.

Les mer om utlån og regler i Askerbibliotekene.

Meråpent bibliotek

Meråpent bibliotek betyr at du kan få tilgang til bibliotekene etter stengetid. Se regler for bruk av meråpent bibliotek ved Askerbibliotekene.

Resultater

Viser 5 av 5 bibliotek

Listevisning

Navn:

Asker bibliotek

Adresse: Strøket 15A, 1383 Asker
Telefon: 66 90 96 56
Navn:

Tofte bibliotek

Adresse: Vestre Strandvei 3 (tidligere Hurum folkebibliotek), 3482 Tofte
Telefon: 32 27 82 00

Kartvisning