Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering

Utstyrsentralen stengt

I påvente av nye ressurser vil Utstyrsentralen holde stengt fremover.

For lån av utstyr kan du henvende seg til BUA på Klokkarstua og i Heggedal. Det er stor pågang for tiden, så det kan være lurt å forhøre seg om hva som er inne av utstyr.

Har du lånt utstyr av oss, tar vi kontakt med deg når du kan levere det tilbake.

Skiutstyr hos utstyrsentralen

Kontaktinfo

E-post
Besøksadresse
Katrineåsveien 20 (ned i kjelleren)
3440 Røyken
Vis i kart
Skiutstyr hos utstyrsentralen

Hos Utstyrsentralen kan barn og unge i tidligere Røyken låne gratis vinterutstyr for en dag, helg eller i en ferie.

Utstyrsentralen er først og fremst et tilbud til barn og unge i tidligere Røyken kommune med mål om at flere kan få mulighet til å være aktive i lokalmiljøet vårt, selv om man ikke eier eget utstyr.

Vi ønsker også å bidra til at flere kan få gode natur- og friluftsopplevelser. Utstyrsentralen er sånn sett et helsefremmende tiltak der vi ønsker å fremme glede og opplevelser for både små og store!

Hvem kan låne

Du som bor i tidligere Røyken kommune kan låne utstyr. Det koster ingenting, men vi registrerer navn, telefonnummer og hva du har lånt. Du må hente utstyret i våre lokaler, og levere tilbake til avtalt tid.

Utstyr du kan låne

Utstyrsentralen har diverse utstyr med hovedvekt på vinterutstyr som langrennsski, slalåmski og skøyter. Vi har også noen snowboard og snowblades for de som ønsker å prøve det. Det er flest størrelser for barn og unge, men vi har også utstyr som passer foreldre og andre voksne.

  • Langrenn: Ski, langrennssko, langrennsstaver.
  • Alpint: Ski, slalåmstøvler, alpinstaver.
  • Snowboard: Brett og snowboardstøvler. 
  • Skøyter: Hockey og kunstløp.

Hvor lenge kan du låne

I utgangspunktet kan man låne inntil 7 dager, fra mandag til mandag. Ta kontakt dersom du har behov for forlenget låneperiode.

Ta kontakt

Dersom du trenger å komme i kontakt med oss utover åpningstiden, kan du sende en e-post eller sms. Se kontaktopplysninger øverst på siden.

Skoler, barnehager og hjelpeinstanser i tidligere Røyken kommune kan ta kontakt ved behov for å låne utstyr til enkeltbarn eller grupper.