Kontaktinfo

Åpningstider

Mandager kl. 17.00-20.00 ut april måned.

Telefon
409 07 984 (kun SMS)
E-post
Besøksadresse
Katrineåsveien 20 (ned i kjelleren)
3440 Røyken
Vis i kart

Hos utstyrsentralen kan du låne gratis vinterutstyr for en dag, helg eller i en ferie.

Utstyrsentralen er først og fremst et tilbud til barn og unge i tidligere Røyken kommune med mål om at flere kan få mulighet til å være aktive i lokalmiljøet vårt, selv om man ikke eier eget utstyr.

Vi ønsker også å bidra til at flere kan få gode natur- og friluftsopplevelser. Utstyrsentralen er sånn sett et helsefremmende tiltak der vi ønsker å fremme glede og opplevelser for både små og store!

Hvem kan låne

Du som bor i tidligere Røyken kommune kan låne utstyr. Det koster ingenting, men vi registrerer navn, telefonnummer og hva du har lånt. Du må hente utstyret i våre lokaler, og levere tilbake til avtalt tid.

Utstyr du kan låne

Utstyrsentralen har diverse utstyr med hovedvekt på vinterutstyr som langrennsski, slalåmski og skøyter. Vi har også noen snowboard og snowblades for de som ønsker å prøve det. Det er flest størrelser for barn og unge, men vi har også utstyr som passer foreldre og andre voksne.

  • Langrenn: Ski, langrennssko, langrennsstaver.
  • Alpint: Carving, twintip, snowblades, slalåmstøvler, alpinstaver.
  • Snowboard: Brett og snowboardstøvler. 
  • Skøyter: Hockey og kunstløp.
  • Snølek: Ulike akebrett og kjelker.

Hvor lenge kan du låne

I utgangspunktet kan man låne inntil 7 dager, fra mandag til mandag. Ta kontakt dersom du har behov for forlenget låneperiode.

Ta kontakt

Dersom du trenger å komme i kontakt med oss utover åpningstiden, kan du sende en e-post eller sms. Se kontaktopplysninger øverst på siden.

Skoler, barnehager og hjelpeinstanser i tidligere Røyken kommune kan ta kontakt ved behov for å låne utstyr til enkeltbarn eller grupper.